Βαθμολογία

Για ποδοσφαιρικό εισαγγελέα οι δηλώσεις Πετράκη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα την παράσταση έκλεψαν τα όσα είπε ο τεχνικός της ηπειρώτικης ομάδας στη συνέντευξη Τύπου.

Αναφερόμενος στη φάση της αποβολής του Κρίζμαν στις καθυστερήσεις, όταν από τον πάγκο όπου βρισκόταν, πέταξε μία μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου κι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη, ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός ανέφερε πάνω στον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά του:

«Επί τη ευκαιρία θέλω να πω ότι πετάχτηκε μία μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει από την ομάδα μου, δεν είναι αυτή η φιλοσοφία μας. Ζητώ συγνώμη γιατί ήταν κάτι εκτός fair-play, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φάει κάρτα ο Κρίζμαν. Επειδή θα πήγαινε στις 7 θα ήταν καλύτερα να πάρει κόκκινη να λείψει από ένα ματς. Δυστυχώς έγινε αυτό και με την καθοδήγηση του τέταρτου, που μας είπε ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος να αποβληθεί».

Όταν λέει δηλαδή ο προπονητής μίας ομάδας πως υπό την καθοδήγηση του τέταρτου διαιτητή ο παίκτης του πέταξε τη μπάλα στο γήπεδο για να διακοπεί ο αγώνας, αντιλαμβάνεται κανείς πως είναι επιβεβλημένη η παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα. Όχι μόνο για τον προπονητή και τος ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, αλλά ακόμη περισσότερο για τους διαιτητές του αγώνα για τους οποίους πρέπει να επιληφθεί η ΚΕΔ.

πηγή: sdna.gr