Βαθμολογία

Την έκπληξη το Ομορφοχώρι, 1-2 την Πελασγιώτιδα (PICS)

Την Κυριακή (10/2) στο γήπεδο του Θεσσαλικού διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στην Πελασγιώτιδα και την Δόξα Ομορφοχωρίου. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια και ένα γκολ, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την ολική ανατροπή στο 75’.

Στο 15’ χαμένο τετ α τετ για την Δόξα είχε ο Σφέτσος. Δέκα λεπτά αργότερα έγινε το 0-1 με το σουτ του Μιχαλόπουλου έξω από την περιοχή. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 35' ο Μούτος με προβολή ύστερα από σέντρα του Κουτσικούλη έφερε το ματς στα ίσα (1-1).  Στο 42’ δοκάρι κάθετο είχε ο Ζιούστης, ενώ την ίδια τύχη είχε το σουτ του Γελαλή από αριστερά με σουτ.

Στο 44' κεφαλιά του Μούτου στο 2ο δοκάρι μόνος του η μπάλα έξω. Την τελευταία λέξη είπε το Ομορφοχώρι στο 75’ όταν σε γύρισμα του Σφέτσου, ο Μαξιμιάδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2 δίνοντας μια μεγάλη νίκη για την ομάδα του.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Τζήμας, Λαζαρίδης, Γούργος, Γκόγκος, Πατσώνης (84’ Ντογκάνη), Μούτος, Κουτσικούλης (64’ Γκαραβέλας), Τσιγγάνης, Πωτός, Δαμασιώτης (55’ Νυχτερίδας), Γελαλής.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μίλτος Μελεμετιάδης): Μπίτης, Μπουτακίδης, Μούσιος, Ροδίτης, Χατζηστεφάνου (82’ Γεωργουλάς), Μιχαλόπουλος, Τζαλαμπύρας (70’ Μαξιμιάδης), Σφέτσος (80’ Κατσικαλούδης), Ντένης (60’ Τσιάτος), Ρουμολίνο, Φούκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Σούλης, Πατσής, Καραθάνος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ