Βαθμολογία

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Πύρρος (PICS)

Ο Πύρρος πρόσθεσε στο ενεργητικό του άλλο ένα τρίποντο, αυτή τη φορά επικράτησε με σκορ 3-0 των Αγίων Αναργύρων σε ένα δυνατό παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή (10/2) για την Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Πύρρος κατάφερε στο 41’ να ανοίξει το σκορ με ένα ωραίο γκολ με ανάποδο ψαλίδι του Μούρη. Για τον Ατρόμητο στο 15’ και 20’ οι Τσιρβούλης και Δάσσιος έκαναν τα σουτ που έφυγαν όμως άουτ.

Στο 44’ ο Νικούλης είχε χαμένο τετ α τετ, στο 53’ όμως ο Λάτα με διαγώνιο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 65’ ο Νικούλης εξ’ επαφής σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.

Και στο 70’ υπήρξε μεγάλη ένταση στο ματς όταν οι Μάρης με Ντουρουντάκη διαπληκτίστηκαν με τον πρώτο να το προχωράει και εκτός φάσης, εκεί οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε και τελικά η κόκκινη κάρτα δόθηκε στον τερματοφύλακα των Αγίων Αναργύρων Καραποστόλη.

Υπήρξε αρκετή διακοπή και όταν ξανά παίχθηκε μπάλα στο 85’ ωραία σέντρα του Λέτσιου μέσα στην περιοχή για τον Αλεξανδρή που με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΑΣ Βορειοηπειρωτών «Ο Πύρρος» (Κώστας Βασίλης): Αγραφιώτης Χ., Μαρούδης Ν. (61′ Κάτσης Μ.), Λίτσα Ε., Λέτσιος Κ., Μάρης Γ. (75′ Πότσης Ι.), Παύλου Α., Λάτα Μ. (80′ Τζόγκας Β.), Κάτσας Α., Νικούλης Α., Mούρης K., Αλλιάι Κ. (69′ Αλεξανδρής Ν.)

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλοζόγλου): Καραποστόλης Γ. (70’ Γούμενος), Παναγιώτου Α., Ντουρουντάκης Θ., Αντωνίου Γ., Μητρακούλης Δ. (72′ Δοξαργιώτης Β.), Κολοβός Χ., Τσιρβούλης Α., Αμαρλαριώτης Α., Τζεμολλάρι Ε. (46′ Γκαραβέλης Β.), Νούσιος Γ., Δάσσιος Α.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Ντελέζος Θ.,  Τέγος Α.