Βαθμολογία

Ο Αρσένης έδωσε τη λύση για το Μαυροβούνι (PICS)

Ελευθεραί και Μαυροβούνι αναμετρήθηκαν την Κυριακή σε ένα δυνατό παιχνίδι για την Α1’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Δημήτρη Αρσένη στο 54’ κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σπουδαία νίκη.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σφιχτό, κυρίως κέντρου. Η μοναδική καλή στιγμή για το Ελευθεραί ήταν στο 33’ όταν ο Χατζής Γ. έπιασε ένα πολύ καλό σουτ και ο Μαγαζιώτης έκανε εκπληκτική επέμβαση σε κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο και έφτασε στο 54’ όταν η πάσα έγινε από τον Σπανό, πήρε τη μπάλα ο Αρσένης Δ. και στο ύψος του πέναλτι πλασάρισε στην απέναντι γωνία για το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Το Ελευθεραί θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 70’ με το σουτ του Βενέτη να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 77’ ο Σάπιος έκανε το ένα – δύο με τον Βούκοτο, τελικός αποδέκτης ο Τριάντης το σουτ που έκανε έφυγε άουτ.  

*Ντεμπούτο με το δεξί για το νεαρό προπονητή του Μαυροβουνίου κ. Γιάννη Σιάρκο που πρώτη φορά αναλαμβάνει αντρική ομάδα ποδοσφαίρου. Αξίζει να αναφέρουμε πως από το 2014 – 2016 ήταν στις υποδομές του Απόλλωνα Λάρισας και στη συνέχεια για 2,5 χρόνια στις υποδομές της Νέας Πολιτείας, πέρυσι κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα στο προπαιδικό (κ13) και σαν ποδοσφαιριστής έχει 20 χρόνια στο ερασιτεχνικό με τελευταίο σταθμό μέχρι πριν λίγες ημέρες την Αμυγδαλέα όπου και «κρέμασε τα παπούτσια του».

ΑΟ Ελευθερών (Άκης Ταυλαρίδης): Μόσιαλος, Ανυφαντής, Χατζής Γ. (60’ Χατζής Κ.), Βλησσαρούλης, Κολοβός, Δάσσιος, Ζησόπουλος (77’ Παυλόπουλος), Καραγκιόζης (70’ Βασιλόπουλος), Ποντίκας (72’ Θάνας), Βενέτης, Παιδής.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Νότας, Σάπιος, Κολιοφούτης, Τατσέλος, Σπανός (81’ Μπάγκας Α.), Μπαντζέλας, Χατζηλιάδης Σ. (65’ Τριάντης), Αρσένης Δ. (91’ Σιδέρης), Βούκοτος.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Γκάγκας, Νίκζας.