Βαθμολογία

Σε απόσταση αναπνοής με τεσσάρα, ΠΑΟΛ - Παναγροτικός 4-2

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με έξι γκολ, ανατροπές ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ νίκησε 4-2 τον Παναγροτικό Νίκαιας για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ.

Ο Αβέρωφ πέτυχε καρέ τερμάτων και με το 4-2 έφτασε τους 35 πόντους και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με τον Παναγροτικό να παραμένει στους 16 στη μάχη επιβίωσης.

Μπορεί η ομάδα της Νίκαιας να προηγήθηκε στο 6' με τον Δημόπουλο, ωστόσο η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους. Αρχικά ο Μπαρούτας στο 14' έφερε το ματς στα ίσια πριν πάρει το "όπλο" του ο Λιλολλάρι ο οποίος στο ημίωρο πέτυχε το 2-1 και στο 40' το 3-1 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Ο Παναγροτικός μείωσε στο 62' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σακελλαρίου, όμως εννιά λεπτά αργότερα ο Λιλολλάρι πέτυχε το 4-2 και κάνοντας χατ-τρικ.

Διαιτητής: Στάικος Κ., Α’ Βοηθός: Ακρίβος Κ.,  Β’ Βοηθός: Μπούτος Γ.

Π.Α.Ο.Λ. Αβέρωφ: Κατωτικίδης Χ., Πατρίκης Θ. (78′ Γκουτσιούδης Β.), Κοτρώτσιος Α. (77′ Μητσιός Α.), Muca Ε., Μπαστούνης Γ., Λιλολλάρι Ι., Μπαρούτας Π. (74′ Στεργίου Χ.), Γραμμένος Θ., Κουσιάς Θ. (74′ Ελευθέρογλου Γ.), Κυριάκος Γ., Κοτρώτσιος Χ.

Παναγροτικός Νίκαιας: Σδούγκας Β., Πανδρεμένος Χ., Ψαρούλης Α., Χονδρονάσιος Δ. (75′ Γκούντικας Α.), Παπακώστας Η. (24′ Γκερλιώτης Κ.), Νικολακούλης Α. (46′ Ολλομάνι Κ.), Σώκος Β., Δημόπουλος Χ., Βλαχάκης Ι., Σακελλαρίου Κ., Φάσσας Α.