Βαθμολογία

Τετράστερη Ανάβρα, 4-1 τον Προμηθέα

Μία σημαντική νίκη, πετυχαίνοντας καρέ τερμάτων σημείωσε σήμερα (10/2) η Προοδευτική Ανάβρας με αντίπαλο τον Προμηθέα στο τελικό 4-1 για την 16η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Νίκη που φέρνει την Ανάβρα στους 24 πόντους στη μάχη της γρήγορης παραμονής, ενώ ο Προμηθέας ΑΕ Λάρισας παρέμεινε στους 20 για τον ίδιο στόχο, σε ένα ματς που ουσιαστικά κρίθηκε νωρίς.

Ο Τζαβέλλας στο 13' έκανε το 1-0 και ο Παπαδόπουλος στο 41' το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Ο Γκαραλιάκος στο 48' ανέβασε τον δείκτη στο 3-0, πριν μειώσει στο 63' σε 3-1 ο Πρισακάρου. Ο Γκαραλιάκος στο 80' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.'

Διαιτητής: Χήτος Ν., Α’ Βοηθός: Κοτούμπας Δ.,  Β’ Βοηθός: Νάκας Χ.

Προοδευτική Ανάβρας: Φιλοκώστας Α., Τζιάφος Ν. (82′ Μπρούσι Ε.), Αποστόλου Ε. (86′ Γεννητσεφτσής Χ.), Τζαβέλλας Α., Ντόντος Κ., Ριζούλης Α. (71′ Τσαγκάλας Ε.), Καραντώνης Γ. (88′ Πράττος Ι.), Γιαννουλέας Κ., Κορδαλής Α., Γκαραλιάκος Α., Παπαδόπουλος Δ.

Προμηθέας ΑΕ Λάρισας: Κολοβός Ε., Πατσούρας Ν., Καραπετσάνης Γ. (86′ Παϊτέρηςς Κ.), Σκαφιδάς Κ., Καρβουνάρης Χ. (76′ Ιωαννίδης Θ.), Τζουρτζουκλής Γ., Παπαδόντας Κ., Aliu J. (76′ Πατσιούρας Β.), Prisacaru R., Τριτάρης Κ., Δολμές Π. (70′ Ρουμπιές Ν.).