Βαθμολογία

Mε καρέ Τζατζάκη, 7-1 τα Βούναινα στη Μελιβοία

Με έναν εντυπωσιακό Αλέξη Τζατζάκη που πέτυχε τέσσερα γκολ, τα Βούναινα ήταν σαρωτικά στη Μελιβοία απέναντι στο Φιλοκτήτη τον οποίο νίκησαν με το ευρύ 1-7 για την 16η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Λάζαρου Αγγλόπουλου που έκανε ονειρεμένο ντεμπούτο έφτασε τους 34 βαθμούς στη μάχη της ανόδου, με την άμοιρη Μελιβοία να μένει στους 12, ισόβαθμη με τη Νεάπολη, στον αγώνα της για παραμονή στη κατηγορία.

Μόλις στο 8' ο δαιμόνιος killer των Βουναίνων άνοιξε το σκορ και στο 13' ήταν αυτός που πέτυχε το 0-2. Ο ίδιος παίκτης στο 25' έφτασε στο χατ-τρικ για να κάνει στο 35' ο Κορδέλας το 0-4. Ο Τσιρογιάννης μείωσε στο 40' σε 1-4, για να πετύχει στο 61' ο Βράκας το 1-5. Ο Φώτης Μερτζανίδης στο 80' ανέβασε τον δείκτη στο 1-6 με τον Αλέξη Τζατζάκη να βάζει δύο λεπτά αργότερα το κερασάκι στη τούρτα με το τέταρτο προσωπικό του τέρμα.

Διαιτητής: Βλιώρας Δ., Α’ Βοηθός: Τέγος Α.,  Β’ Βοηθός: Δεδικούσης Γ.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας: Κιλιργιώτης Λ., Μυλωνάς Χ., Μαλλιάρας Χ., Μάντσε Σ., Καψάλης Γ. (28′ Κουβαράς Α.), Τσιρογιάννης Ι., Παπαρίζος Μ., Σκεμπάσι Ε. (53′ Καψάλης Π.), Πασιάς Δ., Γκουντάρας Ν. (89′ Χαράτσης Ν.), Κοταρέλας Κ.

AE Βουναίνων: Χαβίλας Χ. (73′ Λωρίδας Χ.), Βλησαρούλης Ν., Κατσιώτης Κ., Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Η. (75′ Ραπτόπουλος Ε.), Μούμος Γ., Ρουμελιώτης Κ., Κορδέλας Ν. (60′ Μερτζανίδης Φ.), Τζατζάκης Α., Βρακάς Ν., Νεστορίδης Κ.