Βαθμολογία

ΑΕΚ - ΟΦΗ 1-0

Παίζοντας όσο χρειαζόταν η ΑΕΚ νίκησε με το "φτωχό" μεν, πολύτιμο δε, 1-0 τον ΟΦΗ στη πρώτη σημερινή (10/2) αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Super League.

H Ένωση με τη νίκη αυτή έφτασε τους 40 βαθμούς και παραμένει σταθερά τρίτη περιμένοντας το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για να δει την διαφορά της από τις δύο ομάδες, ενώ ο ΟΦΗ παρέμεινε στους 17 πόντους και είναι στη τριάδα υποβιβασμού.

Μόλις στο 2' ο ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκε δικαίως για παράβαση πέναλτι όταν ο Χουλτ μάρκαρε αντικανονικά τον Δεληγιαννίδη μέσα στη περιοχή, ωστόσο ο ρέφερι Βρέσκας δεν υπέδειξε την παράβαση. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σουηδός μπακ τραυματίστηκε στον δεξιό προσαγωγό και αποχώρησε, με τον Αλμπάνη να περνά στη θέση του.

Η ΑΕΚ δυσκολευόταν να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα όμως τα κατάφερε στο 37' όταν ο Αλμπάνης από τα αριστερά πάσαρε στον Λιβάγια και ο τελευταίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στρέζου για το 1-0, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ να κρατά σχετικά άνετα το 1-0 στην επανάληψη.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Οικονόμου, Χουλτ (14' λ.τ. Αλμπάνης), Σιμόες, Μάνταλος, Κλωναρίδης (63' Κρίστιτσιτς), Γκάλο, Μπογέ (83' Γιαννιώτας), Λιβάγια.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Κυριακίδης, Νάστος (74' Σακόρ), Ναμπί, Νέιρα (59' Σόουζα), Βαζ, Γιακουμάκης (74' Βουό).