Βαθμολογία

Συνέχισε δυναμικά ο Τύρναβος, 0-2 την Αγιά

Συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί του 2019 έδωσε ο Τύρναβος που νίκησε σήμερα (9/2) μέσα στην Αγιά τον τοπικό Δωτιέα με 2-0 για την 17η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Οι Τυρναβίτες παραμένουν αήττητοι στο τρέχον έτος έχοντας δέκα βαθμούς σε τέσσερα ματς, ενώ το μοναδικό που δεν κέρδισαν ήταν αυτό με τον πρωτοπόρο Φαλανιακό. Με τη νίκη αυτή ο Τύρναβος έφτασε τους 21 πόντους στη μάχη της αποφυγής των play-out, με την Αγιά να έχει ένα βαθμό περισσότερο.

Μετά από ένα στείρο 0-0 στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη ο Τύρναβος σκόραρε δις και πήρε τη νίκη. Ο Πατσής αρχικά στο 53' ήταν ο σκόρερ του 0-1 για τους φιλοξενούμενους με τον Πατσιωτό στο 66' να πετυχαίνει το 0-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Δωτιέας Αγιάς: Ρούσσος Θ., Χονδροδήμος Π., Γούτος Ε., Ποτούσογλου Π. (61′ Γεωργοβίτσας Α.), Ντελής Δ., Κατσής Σ., Ντακούλας Β., Κόρλος Π., Τσατσαλίδης Γ., Γελαλής Ν., Φουκάλας Π. (51′ Πασιάς Π.)

Τύρναβος 2005: Χαλκιάς Α., Πατσής Σ., Δασκαλόπουλος Κ. (76′ Πρατσίλας Β.), Αυλογιάρης Μ., Καρράς Λ., Νταναβάρας Δ., Ντουνούδης Γ., Λιάκος Α., Κατσαρός Ν. (90′ Ιωαννίδης Σ.), Μπάκος Ι. (61′ Κοκομπέλης Α.), Πατσιωτός Σ. (87′ Κατσαβός Β.)

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Καραμπούλας, Ντελέζος.