Βαθμολογία

Άνετα το Κιλελέρ, 3-0 το Αργυροπούλι

Άνετη επικράτηση για την ομάδα του Κιλελέρ η οποία νίκησε σήμερα (9/2) εντός έδρας την Δόξα Αργυροπουλίου με 3-0 για την 17η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Νίκη που φέρνει το Κιλελέρ στους 26 βαθμούς στη μάχη της απευθείας παραμονής, ενώ η ομάδα του Βασίλη Νάρη παραμένει στους 18 βαθμούς βρισκόμενη αυτή τη στιγμή στο -2 από την απευθείας σωτηρία.

Σκληρό και δυνατό ματς το σημερινό με τρεις αποβολές, δύο για τους γηπεδούχους και μία για τους φιλοξενούμενους, με το Κιλελέρ να ανοίγει το σκορ στο 29' με τον Κουσιώρα, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

Ο Καρακάνος στο 52' έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους και ενώ ένα λεπτό νωρίτερα είχε γίνει το ...0-1 στις αποβολές όταν αποβλήθηκε ο Κουρμπάτι. Στο 55' ο Καρβούνης αντίκρισε κόκκινη για το Κιλελέρ, το οποίο έμεινε με εννιά στο 71' με την αποβολή του Γουρνάρη. Ο Μουρουτάι στις καθυστερήσεις πέτυχε το τελικό 3-0.

Α.Ε. Κιλελέρ (Φώτης Πλίτσης): Παναγιωτόπουλος, Γουρνάρης, Μουρατάι, Κολιός (87′ Θεοδωρόπουλος), Παλάσκας, Καρακάνος, Αργύρης, Παπαχρήστος (46′ λ.τ. Φορτομάρης), Ξηροκώστας (46′ λ.τ. Παπαγιαννούλης), Καρβούνης, Κουσιώρας (80′ Κολοβός).

Δόξα Αργυροπουλίου (Βασίλης Νάρης): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Κουρμπάτι, Φουρτούνας, Αετόπουλος, Δίχρης, Σχοινάς (65′ Βογιατζής Αν.), Τσούτσας, Τσιαμούρας (60′ Κόκκορας), Γκαραγκούνης, Τίκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκάγκας, Κοτούμπας Δ., Καραγιάννης.