Βαθμολογία

Στην επανάληψη βρήκε τον τρόπο η Ραχούλα (PICS)

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, αυτό της Ανθούπολης, που ελοχεύει κίνδυνους για τραυματισμούς διεξήχθη η αναμέτρηση της Λάρισας 88’ με την Δόξα Ραχούλας. Δυστυχώς μετά από τόσα χρόνια, όλες οι υποσχέσεις που έχει δώσει ο Δήμος για να φέρει σε πέρας το γήπεδο, έχουν πέσει στο κενό.

Της Βάσως Γκατζούλη

Είναι πολύ κρίμα για τα παιδιά που αγωνίζονται σε τέτοιες καταστάσεις και δεν ξέρουμε ποιος θα αναλάβει τελικά τις ευθύνες σε ότι τυχόν γίνει. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 1-5. Το ματς ήταν αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο αφού το σκορ ήταν 1-1. Προηγήθηκε η Λάρισα 88’ στο 25’ με το σουτ του Τζαφάλια, πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Καλαμπανίδα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 35’ το σουτ του Σπανού είχε την ίδια τύχη. Στο ίδιο λεπτό ο Τσακαβίτης δέχθηκε την απευθείας κόκκινη.

Παρόλα αυτά κατάφερε στο 43’ να φέρει το ματς στα ίσα, όταν την ασίστ έκανε ο Σταμπολάκης και ο Γκομοσίδης ύστερα από την ασταθή απόκρουση του Χάμου έκανε το 1-1. Ο διαιτητής άφησε το σκληρό παιχνίδι. Στο 65’ έμεινε και η Λάρισα 88’ με δέκα παίκτες, αφού ο Καλαμπανίδας δέχθηκε την απευθείας κόκκινη.

Στο 70’ ο Σταμπολάκης έβγαλε τη σέντρα ο Μηταλούλης και ο Αργυρακούλης πέτυχε το γκολ και το 1-2. Δύο λεπτά αργότερα ο Σταμουλάκης πέρασε την άμυνα και με σουτ έκανε το 1-3. Στο 80’ ύστερα από πάσα του Σταμουλάκη, ο Αργυρακούλης έκανε το 1-4 και στο 82’ ο Σταμουλάκης πέρασε την άμυνα και διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Σ.Φ. Λάρισα '88 (Νίκος Μαλλικόπουλος): Χάμος, Αλεξανδρής, Κων/νου Γ., Κων/νου Β., Ναστούδης (73’ Σδράλης), Σπανός, Λεμονής, Καραμπλής, Καλαμπανίδας, Τζαφάλιας, Τσίντζος.

Δόξα Ραχούλας (Αποστόλης Τσιανάκας): Κονατσιώτης, Θεοχαρούλης (63’ Τζανακούλης), Εμμανουήλ, Τζάνακας, Σάλα, Σκάκος, Τσακαβίτης, Σταμπολάκης, Μηταλούλης (73’ Σταμουλάκης), Γκομοσίδης, Χασιώτης (46’ Αργυρακούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας, Καραθάνος, Τέγος.