Βαθμολογία

Πήραν αυτό που τους άξιζε (PICS)

Στο γήπεδο της Γαλήνης αναμετρήθηκαν Άγιος Θωμάς και Φορτούνα Κουτσοχέρου για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Οι δύο ομάδες απέσπασαν από έναν βαθμό στο τελικό 1-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν βασικές απουσίες και δύο αλλαγές. Στο 14’ την ασταθή απόκρουση του Μπαταβάνη εκμεταλλεύτηκε ο Τράντος για να στείλει τη μπάλα στα δίχτα και να κάνει το 1-0.

Στο 16’ ωραία κάθετη μπαλιά του Χατζή για τον Κουμαντζιά που βρέθηκε απέναντι από τον Καραλάϊο, δεν κατάφερε όμως να κάνει το κοντρόλ. Στο 35’ καλό σουτ του Σιούτα, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 40’ η Φορτούνα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιάμη.

Στο 62’ ο Καραγιάννης έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, τρία λεπτά αργότερα ο Δοξαριώτης έκανε τη κεφαλιά μέσα στη περιοχή, απέκρουσε ο Καραλάϊος.

Στο 70’ ο Καραγεωργίου έκανε τη σέντρα, ο Μπαλατσός τη κεφαλιά μπλόκαρε ο Μπαταβάνης. Πέντε λεπτά μετά τριπλή ευκαιρία για την Φορτούνα. Το πρώτο σουτ έκανε ο Σκούπρας απέκρουσε ο Καραλάϊος, την ίδια τύχη είχε το σουτ του Τσιούτσια και ο Τσιάμης τη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 85’ σουτ καλό του Καραγεωργίου, η μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Την ίδια τύχη είχε η κεφαλιά του Μητράκα στο 88’.

Άγιος Θωμάς (Άκης Χρηστίδης): Καραλάϊος, Χασάν, Γκατζάς, Αβραμούλης, Καραγεωργίου, Χλόπτσιος, Μπαλατσός Γ., Χρηστίδης Α., Τράντος (60’ Μακαριάδης), Καραγιάννης, Μπουρίτας (80’ Πλαϊνός).

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Βασίλης Σαγώνας): Μπαταβάνης, Αζέπης, Κουμαντζιάς (70’ Τασιούλης), Καπνόπουλος (52’ Τσιούτσιας), Σκούπρας, Δοξαριώτης, Μητράκας, Τσιάμης Β., Τσιάμης Γ., Χατζής (76’ Τσιρογιάννης), Σιούτας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζιμούρτος, Κουμάρογλου, Δίχρης.