Βαθμολογία

Προοδευτική: «Ουδεμία σχέση με τον κατηγορούμενο για τον ξυλοδαρμό Τζήλου»

Τα πράγματα στη θέση του έβαλε η Προοδευτική με ανακοίνωσή της, όσον αφορά τον 28χρονο που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμού του διαιτητή, Θανάση Τζήλου. Η ομάδα του Κορυδαλλού την Παρασκευή (8/2) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Χ.Π., παρά μόνο ότι υπήρξε αθλητής στην ακαδημίας της σε ηλικία 11 ετών.

«Ο ΑΟ Προοδευτική Νεολαία, ανακοινώνει - διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε σχέση με τον κατηγορούμενο Χ.Π., κάτοικο Κορυδαλλού, στην υπόθεση ξυλοδαρμού του διαιτητή Τζήλου, πέραν του ότι στην ηλικία των 11 ετών υπήρξε αθλητής των Ακαδημιών του συλλόγου μας στο παιδικό-εφηβικό τμήμα το 2001 με Α/Α δελτίου 285/91 ΤΗΣ ΕΠΣ Πειραιά.

Ουδεμία άλλα σχέση έχουμε με τον συγκεκριμένο κύριο. Οποιαδήποτε αναφορά και χρησιμοποίηση του ονόματος της Προοδευτικής, στρέφεται σε λάθος κατεύθυνση, αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση, διαστρέβλωση της πραγματικότητας και αποσκοπεί στην δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων σε βάρος της ομάδας μας και των φιλάθλων της», αναφέρει η ανακοίνωση της Προοδευτικής και καταλήγει ως εξής: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας, η Επιτροπή Σωτηρίας ΑΟ. Προοδευτική Νεολαία 1927».