Βαθμολογία

Πιθανή η παραίτηση Καμμένου από βουλευτής

Δριμύ «κατηγορώ» κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε την Παρασκευή (8/2) ο Πάνος Καμμένος. Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι εσκεμμένα δρομολόγησε σαν «ψυχρός εκτελεστής» τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της παράταξής του.

Κατήγγειλε δε πως ο πρωθυπουργός πήγε το πολιτικό «κεφάλι» του στους Τούρκους κατά την επίσκεψή του στην Άγκυρα στις αρχές της εβδομάδας. Παράλληλα είπε πως ο κ. Τσίπρας δεν σεβάστηκε ούτε στο ελάχιστο την συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛ., και πρόδωσε τους ανθρώπους που εργάστηκαν με ζήλο για την υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος. «Δείξατε ότι είστε πολύ ψυχρός εκτελεστής», είπε.

Από εκεί και πέρα, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι θα διεξαγάγει «βρώμικη» αντιπολίτευση, αντιτείνοντας ότι στην πραγματικότητα είναι θύμα απειλών από την κυβέρνηση με αποτέλεσμα την διάλυση της ΚΟ των ΑΝ.ΕΛ. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί ο ίδιος ως βουλευτής, ενώ προανήγγειλε την διαγραφή του κ. Παπαχριστόπουλου.