Βαθμολογία

Με όνειρα και ελπίδες η κοπή πίτας στον Αετό Μακρυχωρίου (PICS/VIDEO)

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την Πέμπτη (7/2) η ποδοσφαιρική ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού, περιελάμβανε πλούσιο γεύμα, αφού είχε τέσσερα αρνιά, το πρώτο έβαλε ο κ. Ιωάννης Μητσογιάννης, το δεύτερο ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κώστας Τουρλακόπουλος, το τρίτο ο κ. Κων/νος Ζησόπουλος και το τέταρτο ο κ. Αθανάσιος Νάρης.

">http://

Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο κ. Αστέριος Σαΐτης (αντιδήμαρχος), ο κ. Γιώργος Μανώλης (επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών), ο κ. Γιώργος Κυρίτσης (δημοτικός σύμβουλος), η κ. Άννα Καραπάνου (πρόεδρος του Μακρυχωρίου), ο κ. Λάμπρος Ζάρρας (αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΠΤ), ο κ. Νίκος Μητσογιάννης και ο κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος (πρώην πρόεδροι του Μακρυχωρίου), εκπρόσωποι από την ΕΠΣΛ ο αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Γκουτζαμάνης και ο ταμίας κ. Βαγγέλης Αλατάς. Επίσης στην εκδήλωση ήταν ο μεγάλος χορηγός της ομάδας ο κ. Κων/νος Ζησόπουλος (ελαστικά στο Μακρυχώρι).

">http://

Σύσσωμη ήταν η διοίκηση με τον αντιπρόεδρο κ. Αλέξη Τσιτούρα, μαζί με τον προπονητή κ. Δημήτρη Καπετανόπουλο και τους παίκτες. Η βασιλόπιτα ήταν χορηγία από τον Νίκο Βλάγκα και το Fresh sweet στην Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το κλίμα ήταν πολύ όμορφο και όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι μετά τη νίκη κόντρα στον Π.Ο.Ε. καθώς ξανά κάνουν όνειρα για να πλασαριστούν στην 4αδα. Ο τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί ήταν ο ποδοσφαιριστής Αποστόλης Γκαμπέτας.  

Παναγιώτης Φουσίκας: «Στόχος η 4αδα»

Ο αρχηγός του Αετού Μακρυχωρίου ο Παναγιώτης Φουσίκας μίλησε στο athleticlarissa στο πλαίσιο της εκδήλωσης. Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Ο Αετός Μακρυχωρίου τελείωσε τον πρώτο γύρο στην 6η θέση, με την έναρξη όμως του δευτέρου γύρου ανέβηκε και όνειρό του είναι να μπει στην τετράδα. Μιλάμε για έναν γολγοθά που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ξεχωριστά σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Πιστεύω πως μας βοήθησαν πάρα πολύ οι μεταγραφές και ήθελε η ομάδα το χρόνο της για να αποδείξει στο γήπεδο την πραγματική της αξία. Την δεδομένη χρονική στιγμή το να μπούμε στην 4αδα δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αφού είμαστε στην 5η θέση.

Εμείς όμως από την πλευρά μας, θα πρέπει να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο για να τα καταφέρουμε. Πιστεύω πως η ομάδα, ο Αετός έχει τη δυνατότητα να μπει στην πρώτη 4αδα με αξιώσεις».

Εικόνες από την όμορφη εκδήλωση…