Βαθμολογία

Σπανός: «Η καραμέλα της εξυγίανσης έχει λιώσει προ πολλού»

Έξω φρενών εμφανίστηκε ο Γιώργος Σπανός μετά το τέλος του πρώτου αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ, που βρήκε νικήτρια την Ένωση με 0-1.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Σπανός ήταν πυρ μανία με διαιτητικά όργια του Τάσου Σιδηρόπουλου εις βάρος της ομάδας του και ξεσπάθωσε.

Ο μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων» έκανε λόγο για «παρωδία με πρωταγωνιστή τον Περέιρα και τους συνεργάτες του» και για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Από εκεί και πέρα, μίλησε για ένα πρωτάθλημα που προστατεύονται οι «μεγάλοι» και «οι άλλοι σφάζονται στο γόνατο» ενώ έκανε γνωστό ότι θα ζητήσει από τον Βαγγέλη Γραμμένο την παραίτηση του Βίτορ Μέλο Περέιρα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σπανού:

«Έρχομαι σε μια συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος ενός παιχνιδιού πρώτη φορά. Όλοι εμείς εδώ σήμερα συμμετείχαμε σε μια παρωδία, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο κ. Περέιρα και αυτοί που κλήθηκαν να κάνουν το έργο ήταν η διαιτητική τριάδα. Έχουμε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος σε ένα ματς κυπέλλου που παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες.

Δεν μας δόθηκε πέναλτι και μετά δόθηκε ένα πέναλτι σε δήθεν ανατροπή -και αυτό συζητιέται αν ήταν ανατροπή- και αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο κ. Περέιρα που έχει άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για τις ομάδες.

Πάλι δεν έβαλε ξένους διαιτητές και έτσι ήρθε η γνωστή διαιτητική τριάδα, ο… κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, ο Σιδηρόπουλος, αυτός είναι η βιτρίνα μας. Η καραμέλα της εξυγίανσης έχει λιώσει προ πολλού. Υπάρχει ένα πρωτάθλημα όπου οι τρεις μεγάλοι προστατεύονται και οι υπόλοιποι… σφάζονται στο γόνατο!

Σαν Ατρόμητος θα ζητήσουμε σήμερα κιόλας από τον κ. Γραμμένο την παραίτηση του Περέιρα και της ΚΕΔ γιατί είναι πλήρως αποτυχημένοι στο έργο τους, όλα τα ντέρμπι παίζονται με ξένους διαιτητές.

Είναι αποκλειστικοί υπεύθυνοι της σημερινής παρωδίας, θα ζητήσουμε την παραίτησή του. Μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο! Τις τελευταίες αγωνιστικές ο Ατρόμητος έχει συνεχή αλλοίωση αποτελεσμάτων».