Βαθμολογία

Tο τηλεοπτικό πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Super League το τριήμερο 9, 10 και 11 Φεβρουαρίου με την διεξαγωγή της 20ης αγωνιστικής και με την οποία συμπληρώνονται τα 2/3 του πρωταθλήματος.

Μία αγωνιστική που βρίσκει την ΑΕΛ να δίνει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, παιχνίδι το οποίο έρχεται μετά την ήττα με 0-1 από τον Ατρόμητο και που κάνει επιτακτική την ανάγκη για ένα θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο στη μάχη της παραμονής. Από την άλλη ο Παναιτωλικός μετά τη νίκη του 2-0 στη Λαμία βρίσκεται κοντά στην πεντάδα και θέλει τη νίκη για το στόχο αυτό. Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (11/2) στις 19:00 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ1.

Την αγωνιστική αυτή υπάρχει και το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, παιχνίδι μεταξύ των δύο μονομάχων για το φετινό τίτλο. Από τη μία ο πρωτοπόρος Δικέφαλος που θέλει τη νίκη προκειμένου να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για το πρωτάθλημα και από την άλλη ο Ολυμπιακός που ψάχνει μόνο τη νίκη καθώς βρίσκεται στο -6, αλλά με τρίποντο θα μπει δυναμικά στη μάχη έχοντας παράλληλα και το know how στο να κατακτά τίτλους. Το μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθεί την Κυριακή (10/2) στις 19:30 με μετάδοση από το Novasports 1.

Μέσα από τη NOVA θα ...παίξουν μπάλα την αγωνιστική αυτή και οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός στα παιχνίδια τους με ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας με το ντέρμπι θα παίξει η Ένωση κόντρα στον ΟΦΗ σε παιχνίδι που θέλει μόνο νίκη στη μάχη κατάκτησης της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, ενώ ο ΟΦΗ ψάχνει βαθμό-βαθμούς στη μάχη της σωτηρίας. Σέντρα στο ΟΑΚΑ στις 15:00, επίσης με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1.

Το Σάββατο (9/2) η σπουδαία μάχη του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ που μπορεί να μην είναι αρκετά δυνατός σε σχέση με άλλα χρόνια, ωστόσο το "Ζωσιμάδες" παραμένει πάντα μία δύσκολη έδρα. Εκεί που το "τριφύλλι" αγνοεί τη νίκη από τη σεζόν 2015-2016, παράδοση που θέλει να σπάσει φέτος με νίκη προκειμένου να παραμείνει κοντά στην πεντάδα ή και να βρεθεί πάλι εκεί αν ο Άρης δεν νικήσει στη Τρίπολη. Ο "Άγιαξ" της Ηπείρου ψάχνει βαθμούς για να παραμείνει στη Super League. Στις 19:30 η έναρξη της αναμέτρησης με μετάδοση από το Novasports 2.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 20ης αγωνιστικής:

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

17:15 Πανιώνιος - Απόλλων Σμύρνης: Novasports 1

19:00 Ξάνθη - Λαμία: ΕΡΤ1

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Novasports 2

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου

15:00 ΑΕΚ - ΟΦΗ: Novasports 1

19:00 Ατρόμητος - Λεβαδειακός: ΕΡΤ1

19:30 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Novasports 1

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου

19:00 Παναιτωλικός - ΑΕΛ: ΕΡΤ1

19:30 Αστέρας Τρίπολης - Άρης: Novasports 1