Βαθμολογία

Η κοπή πίτας της ΑΕ Καραϊσκάκης

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε χτες (6/2) το βράδυ η ΑΕ Καραϊσκάκης σε εκδήλωση που έλαβε χώρα σε ταβέρνα στο Κομπότι.

Σε μία όμορφη εκδήλωση την πίτα έκοψε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Οδυσσέας Δράκος, ενώ παρών ήταν και ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. Οι τυχεροί της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν οι Νικόλαος Ματθαίου και Δημήτρης Πάππας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το βράδυ της Τετάρτης (06/02) στην ταβέρνα «Κατσαπλιάς», στο Κομπότι Άρτας, η ΑΕ Καραϊσκάκης. Στην όμορφη εκδήλωση, η οποία έγινε μέσα σε οικογενειακό κλίμα και ζεστή ατμόσφαιρα, το «παρών» έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, το τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας, το αντίστοιχο της ομάδας Νέων, καθώς και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής και της ομάδας Κ19 της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Την πίτα έκοψε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Οδυσσέας Δράκος, μαζί με τον δήμαρχο Δήμου Αρταίων, Χρήστο Τσιρογιάννη, οι οποίοι ευχήθηκαν πάνω απ’ όλα υγεία και πολλές επιτυχίες για την ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης. Οι τυχεροί της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν ο Νικόλας Ματθαίου και ο Δημήτρης Παππάς (Νέων), οι οποίοι πήραν και τα δώρα της διοίκησης.