Βαθμολογία

Μητσοτάκης: «Πολύ κρίσιμη χρονιά για Ευρώπη και Ελλάδα»

Τη βεβαιότητα ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές, είτε γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές το Μάιο, είτε τον Οκτώβριο, και θα υπάρχει ένας ακόμη εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Συμβούλιο Κορυφής, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του ΕΛΚ που πραγματοποιείται στην Αθήνα παρουσία του υποψηφίου του ευρωκόμματος για την προεδρία της Επιτροπής Μάνφρεντ Βέμπερ.

«Θα γίνεις ο επόμενος πρόεδρος της Επιτροπής. Η ΝΔ σε στήριξε από την αρχή» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, απευθυνόμενος στον Μάνφρεντ Βέμπερ. Είμαστε, υπογράμμισε, σε μια πολύ κρίσιμη χρονιά για την Ευρώπη και την Ελλάδα. Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι οι Έλληνες παραμένουν βαθιά φιλοευρωπαίοι με όλες τις δυσκολίες και όλο το λαϊκισμό που έχουν περάσει, παρότι έφτασαν κοντά στην καταστροφή.

«Ο Τσίπρας υπερφορολόγησε την Ελληνική κοινωνία. Πρώτη προτεραιότητά μας ως κυβέρνηση είναι η μείωση της φορολογίας. Θέλουμε μικρό κράτος» επεσήμανε. Η Αριστερά δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις για την οικονομική ανάπτυξη στην Ευρώπη» τόνισε από την πλευρά του ο Μάνφρεντ Βέμπερ. Έχει έλθει η στιγμή, πρόσθεσε, η Ελλάδα να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη επικεφαλής.

πηγή: skai.gr