Βαθμολογία

Ντέρμπι στο Περιστέρι, δυνατή μάχη στο Ηράκλειο

Μετά τα χθεσινά (6/2) παιχνίδια κυπέλλου και την ισοπαλία (3-3) της Λαμίας με τον Ολυμπιακό και τη νίκη του Πανιωνίου με 2-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ, σειρά παίρνουν σήμερα (7/2) τα δύο έτερα παιχνίδια των προημιτελικών.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος, των δύο τελικών κατά το παρελθόν, υποδέχεται την φιναλίστ ΑΕΚ, σέντρα στις 19:30, της οποίας έχει πάρει τον ...αέρα με τις δύο νίκες στο ΟΑΚΑ πέρσι και φέτος, συν την ισοπαλία της Ένωσης στο Περιστέρι, ισοπαλία που πάντως δεν της κόστισε στη μάχη του τίτλου. Ο Ατρόμητος ψάχνει τη διάκριση και στο κύπελλο, το οποίο είναι η μόνη διέξοδος της ΑΕΚ στη φετινή σεζόν μετά την απώλεια των κεκτημένων και την άσχημη πορεία στους ομίλους του Champions League. Ντεμπούτο και για τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ στην τρίτη του επιστροφή.

Στις 17:00 στο Ηράκλειο ο Εργοτέλης, μοναδικός εκπρόσωπος της Football League, φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες, που απέκλεισαν την ΑΕΛ πετυχαίνοντας δύο τέρματα στα τελευταία δέκα λεπτά, είδαν την τύχη να τους χαμογελά και να τους στέλνει την θεωρητικά πιο ανίσχυρη ομάδα της οκτάδας, αν και όλα αποδεικνύονται στο γήπεδο. Ο Αστέρας θέλει την πρόκριση στα ημιτελικά, ενώ από την άλλη ο Εργοτέλης απέκλεισε στον όμιλο τον Άρη και εν συνεχεία τον ΟΦΗ, με την ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου να θέλει να τριτώσει το καλό με μία ακόμα πρόκριση κόντρα σε ομάδα Super League.

Aναλυτικά το πρόγραμμα:

17:00 Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης: Cosmote Sport 2

19:30 Ατρόμητος - ΑΕΚ: Cosmote Sport 1