Βαθμολογία

Χιμένεθ: «Στην καρδιά μου η ΑΕΚ» (video)

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, την οποία έχει στη καρδιά του όπως δήλωσε.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι είναι σαν να έρχεται στο σπίτι του και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου η ομάδα να πάει καλά στη συνέχεια.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Χιμένεθ:

«Η καρδιά με ωθεί να έρθω, η λογική και ο εγκέφαλος μου λέει ότι πάω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και τα πράγματα να πάνε καλά. Δεν έχω κάποιο φάρμακο άμεσο, κάποιο μαγικό ραβδάκι. Φυσικά θέλω να κερδίζω πάντα, αλλά αυτό δεν είναι πάντα πιθανό. Το μοναδικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι οι ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό επιτελείο να δώσουμε τη μάχη μας και τον καλύτερό μας εαυτό για να τιμήσουμε αυτή τη μεγάλη ομάδα.

Αισθάνομαι σαν να έρχομαι στο σπίτι μου, σαν να είμαι στην οικογένειά μου. Αυτό που θέλω είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μην απογοητεύσουμε κανέναν. Βέβαια το ποδόσφαιρο είναι πάντα ποδόσφαιρο. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας και ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του. Πίστη για την αγάπη που έχω εισπράξει, δουλειά και έρωτα γιατί αυτή την ομάδα την έχω στην καρδιά μου».

">http://