Βαθμολογία

Συστράτευση όλων των δυνάμεων του Φαλανιακού (PICS)

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Α.Σ. Φαλανιακού διοργάνωσε μια πολύ όμορφη βραδιά, εκεί όπου το παρελθόν συνάντησε το σήμερα αλλά και το αύριο του ιστορικού σωματείου του νομού μας.

Συγκεκριμένα ο Σύλλογος έκανε την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και βράβευσε τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της περιόδου 1960 – 1961. Η εκδήλωση διεξήχθη την Τρίτη (5/2) στο καφενείο «Κουρτίνα» του Κώστα Τρίχα στη Φαλάνη.

Η αίθουσα ήταν κάτι παραπάνω από κατάμεστη και πραγματικά οι άνθρωποι του Φαλανιακού είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν το παρελθόν της ομάδας που είναι ένδοξο και έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο Λαρισινό ποδόσφαιρο.

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν μαζικά στην εκδήλωση, φίλοι του Φαλανιακού, αντιπροσωπεία της ομάδας, με τον πρόεδρο κ. Αστέριο Αμανατίδη, τον τεχνικό κ. Τάσο Μπεριτζά, τους ποδοσφαιριστές του Φαλανιακού, καθώς και το Δ.Σ.

Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα ήταν μια πανστρατιά όλων των δυνάμεων του Φαλανιακού για το καλό της ομάδας. Δόθηκε ξεκάθαρα το μήνυμα απ’ όλους για δυναμική συμπόρευση όλων με στόχο όπως τόνισαν ο σύλλογος να πετύχει το διπλό του στόχο, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου.

Το κλίμα ήταν οικογενειακό και ιδιαίτερα θερμό, αφού η εκδήλωση έγινε σε μια χρονική περίοδο όπου η ομάδα του Φαλανιακού πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και τα χαμόγελα περίσσευαν. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και αφού όλοι στην αίθουσα πήραν την ευλογία του θεού.

Κώστας Λυγούρας: «Όλοι μαζί στο πλευρό του Φαλανιακού»

Το λόγο στο βήμα πήρε ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του Φαλανιακού ο κ. Κώστας Λυγούρας όπου αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνουν οι Παλαίμαχοι εδώ και ένα χρόνο με την ίδρυση του συνδέσμου, ενώ αναφέρθηκε στις βραβεύσεις για την σεζόν 1960-1961. Τόνισε πως θέλει στο πλευρό του όλους του Παλαίμαχους της ομάδας και ζήτησε την βοήθεια όλων σε αυτό το νέο ξεκίνημα που έχει ως στόχο την συνέχιση της μεγάλης ιστορίας του Φαλανιακού. Φυσικά αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας και ευχήθηκε στο τέλος της χρονιάς να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Αστέριος Αμανατίδης: «Θέλουμε όλους τους Παλαίμαχους δίπλα μας»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Φαλανιακού, ο κ. Αστέριος Αμανατίδης όπου ευχαρίστησε τους Παλαίμαχους και ζήτησε τη βοήθειά τους στα παιχνίδια της ομάδας και τη στήριξη στους ποδοσφαιριστές γι’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν. Αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας όπου είπε ξεκάθαρα πως φέτος έχει μπει πολύ ψηλά ο πήχης, σε μια προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρυσι και συνεχίζεται και φέτος και είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου».

Τάκης Παραφέστας: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Φαλανιακό»

Η εμβληματική μορφή του κ. Τάκη Παραφέστα στην εκδήλωση και τα λόγια του έδειξαν την αγάπη που τρέφει για τον Φαλανιακό. Εξήρε την προσπάθεια των Παλαιμάχων και είπε χαρακτηριστικά πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Φαλανιακού και ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές τον προπονητή και τη διοίκηση, ενώ ευχήθηκε καλή χρονιά και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Οι βραβεύσεις 21 Παλαιμάχων

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις 21 Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ήταν οι εξής: Καρυώτης Τρύφων, Κυρίτσης Νικόλαος, Βαρσάμης Ζήσης, Καρυώτης Ιωάννης, Μπουφίκος Γεώργιος, Παπαγιαννόπουλος Πέτρος, Καρυώτης Αντώνιος, Τρίχας Γεώργιος, Μαρμάγγος Πασχάλης Ζιώγας Δαμιανός, Καρακίτσιος Νικόλαος, Σουλτούκης Δημήτριος, Καραμούτσος Νικόλαος, Αντωνούλης Θωμάς, Χώτος Ιωάννης, Κοκότης Κωνσταντίνος, Βουτσιλάς Βασίλειος, Μπάλας Γεώργιος, Ουγιάρος Γεώργιος, Αντωνούλης Δημήτριος, Αλατάς Αχιλλέας. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι και εκλεκτό φαγητό. 

*Ο ιδιοκτήτης του athleticlarissa κ. Χρήστος Γκατζούλης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πρόεδρο των Παλαιμάχων του Φαλανιακού κ. Κώστα Λυγούρα για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία.