Βαθμολογία

Δύο μεταγραφές για Αστέρα Βλαχιώτη

Στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών προχώρησε σήμερα (5/2) ο Αστέρας Βλαχιώτη με την απόκτηση των Ματέο Κράσι και Δημήτρη Κολιόπουλου. Ο πρώτος είναι 28 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση, ενώ ο δεύτερος είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Αστέρας Βλαχιώτη ανακοινώνει την μεταγραφή του Μateo Krasi. O Mateo είναι 28 ετών και είναι επιθετικός. Μια μεταγραφή πραγματικά στο παραένα της λήξης της μεταγραφικής περιόδου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε,την Ε.Π.Σ. Λακωνίας και ειδικά τον Πρόεδρο κ. Τάκη Καρρά και την κυρία Χριστίνα,για την πολύτιμη βοηθειά τους, ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή. Ο Μateo αγωνιζόταν μέχρι τώρα στον Αγ.Ιερόθεο στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Αγία Παρασκευή, στον Αετό Κορυδαλλού και στον Φωστήρα. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αστέρα, του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλά γκολ.

Το Δ.Σ. του Αστέρα Βλαχιώτη ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κολιόπουλου. Ο Δημήτρης είναι 25 ετών και αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού μέσου. Μέχρι τώρα αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική με τα χρώματα της Προοδευτικής. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ατρόμητου Αθηνών,ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Φωστήρα,τον Βύζαντα Μεγάρων και στον Π.Α.Ο Ρούφ. Δημήτρη καλώς ήρθες στον Αστέρα, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία".