Βαθμολογία

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ

Πανέτοιμος για την τρίτη θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την παραίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη από τον "κιτρινόμαυρο" πάγκο.

Ο 55χρονος προπονητής συμφώνησε προφορικά με τους διοικούντες την Ένωση, για 1.5 χρόνο με οψιόν επέκτασης για ακόμα ένα και σήμερα (5/2) θα βρεθεί στην Αθήνα προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός τεχνικός όχι μόνο θα αναλάβει για τρίτη φορά τον Δικέφαλο, αλλά θα κάτσει και στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την προσεχή Πέμπτη (7/2 19:30).

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μανόλο Χιμένεθ ήθελε κλειστό διετές συμβόλαιο, όμως συμφώνησε στο 1.5 με οψιόν, καθώς επιθυμία και του ιδίου και της Ένωσης ήταν να συνεργαστούν εκ νέου. Εξάλλου και το ότι ο Χιμένεθ έφυγε το καλοκαίρι είχε να κάνει με σοβαρό οικογενειακό του πρόβλημα.

Οι άλλες δύο θητείες του 55χρονου τεχνικού έφεραν τίτλους στην Ένωση. Αρχικά την σεζόν 2010-2011 την κατάκτηση του κυπέλλου, 3-0 τον Ατρόμητο και πέρσι την κατάκτηση του τίτλου μετά το μακρινό 1994. Φέτος ορατός στόχος για τους πρωταθλητές θα είναι να κατακτήσουν το κύπελλο.