Βαθμολογία

«Ζούμε εποχές παρακμής, γράφεται μαύρη σελίδα για τη χώρα...»

Σε εκδήλωση του κόμματός του για την κοπή πίτας της Α' Αθηνών βρέθηκε τη Δευτέρα (4/2) ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, κάνοντας λόγο για μαύρη σελίδα που γράφεται για τη χώρα.

«Ζούμε εποχές παρακμής. Η κυβέρνηση στηρίζεται σε περιμαζώματα και αυτό δεν περιποιεί τιμή στον Αλέξη Τσίπρα. Αυτήν την περίοδο γράφεται μαύρη σελίδα για τη χώρα. Πολιτικοί που δεν τους ενώνει τίποτε παρά μόνο η εξουσία είναι αυτοί που δίνουν ανάσα στην κυβέρνηση», είπε ο Β. Λεβέντης.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι θα στηρίξει όποια κυβέρνηση προκύψει μετά τις εκλογές, αρκεί «να διεξαχθεί δημοψήφισμα για να ακυρωθεί η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών».

Ακόμη, μίλησε για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τουρκία, λέγοντας «να προσέξει πολύ ο κ. Τσίπρας τι θα συζητήσει με τον κ. Ερντογάν γιατί οι Τούρκοι ζητούν πάντα από θέση ισχύος».

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε και στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, σχολιάζοντας ότι «ο κ. Τσίπρας στηρίζει τον Μαδούρο, αλλά δεν ξέρει ότι αυτός άλλαξε τις κάλπες για να βγει. Μήπως θέλει να κάνει το ίδιο;».