Βαθμολογία

Τέλος ο Μαρωνίτης από τον Φωκικό

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Φωκικού αποτελεί από τη Δευτέρα (4/2) ο Νίκος Μαρωνίτης. Όπως γνωστοποίησε η ομάδα της Άμφισσας, ο Έλληνας προπονητής αποχώρησε λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος και πλέον στον πάγκο θα κάθονται οι μέχρι τώρα άμεσοι συνεργάτες του Νίκος Κόκκινος και Ανδρέας Ανυφαντής.

Αναλυτικά: «Στην 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος η ομάδα μας πέρασε αήττητη από τη δύσκολη έδρα των Μετεώρων, αφήνοντας ζωντανές τις ελπίδες της παραμονής. Σε έναν αγώνα όπου είχε ένταση, φάσεις, αποβολή αλλά δεν είχε γκολ η ομάδα μας παρουσιάστηκε βελτιωμένη έχοντας το δικό της μισάωρο στο ματς, στο οποίο δημιούργησε τρεις καλες ευκαιρίες για το πολυπόθητο γκολ της νίκης, το οποίο πάλι δεν ήρθε! Στο τελευταίο δεκάλεπτο συν τα 8 λεπτά του έξτρα χρόνου ο αγώνας απέκτησε άγρια ομορφιά μιας και οι επιθέσεις γίνονταν κατά κύματα και για τις δυο ομάδες. Τελικώς παρέμεινε το 0-0 και η πεποίθηση για καλές εμφανίσεις και στην συνέχεια.

Ο Νίκος Μαρωνίτης εχοντας προετοιμάσει κατάλληλα όλη την εβδομάδα την ομάδα, δεν συνόδευσε την αποστολή την Κυριακή μιας και ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε δεν του το επέτρεψε και το κενό του κάλυψαν οι άμεσοι συνεργάτες του Νίκος Κόκκινος και Ανδρέας Ανυφαντής.

Δυστυχώς οι λόγοι της αποχώρησης είναι σοβαροί και ανυπέρβλητοι μιας και πρόκειται για οικογενειακό πρόβλημα.

Σε συνάντηση της Διοίκησης με τον κ. Μαρωνίτη σήμερα το πρωί, γνωστοποιήθηκαν οι λόγοι για τους οποίους ο τελευταίος δεν δύναται να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μας καθώς η σοβαρότητα αυτών δεν του επιτρέπει να βρίσκεται σε καθημερινή βάση στην πόλη μας.

Νίκος Μαρωνίτης: “Δυστυχώς, μετά από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη, δεν μπορώ να συνεχίσω το έργο που μου εχει αναθέσει η διοίκηση αυτού του ιστορικού σωματείου. Ευχαριστώ όλο το ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΥ ΑΣ για την στήριξη και τη συνέπεια στο πρόσωπό μου, όλους τους αθλητές με τους οποίους συνεργάστηκα όπως και τους άμεσους συνεργάτες μου Νίκο Κόκκινο, Ανδρέα Ανυφαντή και Παναγιώτη Μακρή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Αλέξανδρο Λαζογεώργο, ο οποίος αγαπάει πραγματικά την ομάδα του Φωκικού και παλεύει με όλες τους τις δυνάμεις του δίνοντας λύσεις στα καθημερινά προβλήματα αθλητών, προπονητών κτλ αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας (Κουδουνάδες και μη..) οι οποίοι αποτελούν το δωδέκατο παίκτη της ομάδας.

Εύχομαι και το πιστεύω, ότι η ομάδα του ΦΩΚΙΚΟΥ θα καταφέρει να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της παραμονής στην κατηγορία, καθώς από την ζώνη του υποβιβασμού απέχει μόλις δυο νίκες”.

Το ΔΣ του Φωκικού ευχαριστεί τον Νικο Μαρωνίτη για την προσφορα του στην ομαδα και του ευχόμαστε όλα να πάνε κατ ευχήν. Εις το επανιδείν. Μετά την αποχώρηση Μαρωνίτη, το προπονητικό τιμ παραμένει ως έχει».