Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Καλοχώρι

Αναγέννηση Καλοχωρίου και Άρης Κουλουρίου αναμετρήθηκαν την Κυριακή (3/2) για τον 3ο όμιλος της Β’ ΕΠΣΛ και την 12 αγωνιστική. Τελικό αποτέλεσμα 1-1 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τα πάντα!

Στο 30’ ο Ραπτοτάσιος έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι. Στο 40’ δύο συνεχόμενα σουτ του Μοσχοβίτη βρήκαν το οριζόντιο δοκάρι. Στο 55’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Χριστοδούλου και ο Δούρος με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 75’ ο Νεράντζης έκανε το πρώτο σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Δήμου και στην επαναφορά ο Ραπτοτάσιος Π. έκανε το τελικό 1-1 με πλασέ. Ευκαιρίες χαμένες για το Καλοχώρι είχαν οι Μπράτσια, Μαναός και Πλιάτσικας. 

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Χατζής): Δήμου, Ντανίκας, Τσιρώνης Γ., Τσιρώνης Α., Μπαλοδήμος, Χριστοδούλου, Πλιάτσικας, Δούρος, Μπράτσια, Ζαβρής, Μαναός.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράντζης): Αργυρόπουλος, Καρλιγκιώτης Μ. (70’ Φασούλας), Κουρούκας, Μπάτζιος (85’ Ραπτοτάσιος Κ.), Δέλλας, Νεράντζης Γ., Μπλάνας (70’ Γκόλαντας), Μοσχοβίτης, Μητρούσιας, Τσαντζαλής (28’ λ.τ. Καρλιγκιώτης Α.), Ραπτοτάσιος Π.

Διαιτητική τριπλέτα: Στάμος, Κουτίνα, Γκουγκότης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ