Βαθμολογία

Μπόντε και Κολοβός έφεραν νέο «αέρα» στο Μακρυχώρι (PICS)

Ο Αετός Μακρυχωρίου εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τον παράγοντα έδρα και επικράτησε με σκορ 2-0 της αξιόμαχης Ελασσόνας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ. Η αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή (3/2) παρουσία αρκετού κόσμου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε στο Μακρυχώρι με τον Π.Ο.Ε., ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν σφιχτό, κυρίως κέντρου χωρίς αξιόλογες φάσεις.

Στην επανάληψη πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Π.Ο.Ε. και λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ και μετά από οκτώ λεπτά διπλασίασε τα τέρματά του το Μακρυχώρι αλλά και την ψυχολογία του.

Φάνηκε πως βοήθησαν τα μέγιστα οι δύο μεταγραφές των Μπόντε (από την Λάρισα 2012) και Κολοβού (από τον Φωκικό). Αξίζει να αναφέρουμε πως όλη η ομάδα του Αετού ήταν πολύ καλή και άξιζε τη νίκη. Ο Π.Ο.Ε. από την πλευρά του το πάλεψε μέχρι τέλους όμως δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα, το Μακρυχώρι δείχνει ξεκάθαρα πως θέλει να μπει στην 4αδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Στο 40’ καλή εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου, έδιωξε με υπερένταση στη γωνία του ο Γούπος σε κόρνερ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, καλό σουτ του Πετάνι, εκπληκτική η απόκρουση του Σταμέλου σε κόρνερ. Στο 49’ εξαιρετική ασίστ του Κολοβού για τον Γκαμπέτα που με σουτ στην απέναντι γωνία του Χάμου έκανε το 1-0.

Ο Μπόντε κέρδισε την κόντρα μέσα στην περιοχή, έβγαλε τη σέντρα για τον Κολοβό, αυτός το σουτ από κοντά μπλόκαρε δύσκολα ο Χάμος. Στο 57΄ο Γκαμπέτας πέρασε την άμυνα, έβγαλε τη σέντρα για τον Κολοβό, που με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.  Στο 83’ φάουλ του Καραγκούνη, έδιωξε σε κόρνερ ο Σταμέλος και την ίδια τύχη είχε στο 86’ η κεφαλιά του Ζηρδέλη.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Σταμέλος Λ., Τσιαντούλης Π., Πούτας Α., Σιάτρας Δ., Μπέτσιος Ε., Καλούσης Δ., Γκαμπέτας Α. (90’ Τζίκα Ν.), Αντωνόπουλος Ι. (84’ Τζίκα Ι.), Φουσίκας Π. (58’ Κλούρας Τ.), Μπόντε Π., Κολοβός Ι.

Π.Ο.Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος Κ., Μπούσιας Ι., Γκαντούνας Η. (60’ Ζηρδέλης Ε.), Σουγλής Σ., Λαγός Η., Συνάπαλος Μ. (67’ Σακοράφας Β.), Καλύβας Ι. (60’ Μπαρλαγιάννης Ν.), Πετάνη Η. (84’ Κωνσταντινίδης Κ.), Κυρίτσης Α., Ματούλας Δ., Καραγκούνης Λ.

Διαιτητής: Γκάγκας Δ., Α’ Βοηθός: Ακρίβος Κ.,  Β’ Βοηθός: Αναστασίου Γ.