Βαθμολογία

Tέλος ο Γιονούζ από τον Αιγινιακό

Η ήττα από τη Σπάρτη με 1-0 αποδείχθηκε το τελευταίο παιχνίδι του Μιρσάντ Γιονούζ στον πάγκο του Αιγινιακού. Στη συνέντευξη Τύπου, λοιπόν, ο Σκοπιανός τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του, αφήνοντας αιχμές για τη διοίκηση και με αφορμή τις αποχωρήσεις αρκετών παικτών.

«Συγχαρητήρια στη Σπάρτη, αλλά και στη δική μου ομάδα που έδωσε τα πάντα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν βάλαμε γκολ. Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε. Είμαι εδώ δύο μήνες. Όλο αυτό το διάστημα έφυγαν αρκετοί παίκτες. Είναι δύσκολο να φτιάξει έτσι μία ομάδα. Φέραμε κάποιους παίκτες, όμως η προσαρμογή είναι δύσκολη. Έτσι, αποφάσισα σήμερα να υποβάλω την παραίτησή μου.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κόσμο. Έκανα τα πάντα. Εύχομαι ο Αιγινιακός να πάει καλά, να κερδίσει το επόμενο παιχνίδι και στο τέλος να σωθεί. Αν έχω κάνει κάποιο λάθος, ζητώ συγγνώμη. Η ζωή συνεχίζεται. Είμαστε άνθρωποι και κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίζουμε ορισμένα πράγματα. Έτσι, για το καλό της ομάδας υπέβαλα την παραίτησή μου», δήλωσε ο Γιονούζ.