Βαθμολογία

Με καρέ στη κορυφή ο Ολυμπιακός Αμπελιάς

Στη κορυφή του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ βρίσκεται ο Ολυμπιακός Αμπελιάς μετά τη νίκη του με 4-0 κόντρα στην Προοδευτική Ανάβρας στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική.

Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν καλύτεροι και με καρέ τερμάτων έφτασαν τους 33 βαθμούς και είναι στο +1 από ΠΑΟΛ Αβέρωφ και στο +2 από τα Βούναινα, ενώ η Προοδευτική παρέμεινε στους 21 πόντους.

Ο Ολυμπιακός είχε καθαρίσει από το πρώτο μέρος της αναμέτρησης όταν και προηγήθηκε 3-0. Ο Φαρμάκας με δύο τέρματα πέτυχε το 2-0, σκοράροντας αρχικά στο 15' και εν συνεχεία στο 29' για να κάνει στο 33' ο Σαμαράς το 3-0. Το κερασάκι στη τούρτα με το τέταρτο γκολ σημείωσε στο 86' ο Γκριτζιάς.

Διαιτητής: Ντελέζος Ι., Α’ Βοηθός: Χασιώτης Α., Β’ Βοηθός: Παλαμίδας Ν.

Ολυμπιακός Αμπελιάς: Γεωργούλας Θ., Σερίφης Β. (71′ Σουλτούκης Σ.), Σελήνης Χ. (89′ Ζαφειρούλης Δ.), Κολοβός Κ., Σαϊτης Α., Περήφανος Γ., Σαμαράς Σ., Αγγέλης Δ., Φαρμάκας Ν. (65′ Κόκκινος Ι.), Γεωργούλας Θ. (81′ Γκριτζιάς Ν.), Γαρουφαλιάς Κ.

Προοδευτική Ανάβρας: Φιλοκώστας Α., Τζιάφος Ν. (53′ Ιμπρούσι Ε.), Γεννητσεφτσής Χ. (70′ Παφίλης Χ.), Τζαβέλλας Α., Ντόντος Κ., Ριζούλης Α., Καραντώνης Γ., Κορδαλής Α., Παπαδόπουλος Δ., Γκαραλιάκος Α., Τσαγκάλας Ε. (87′ Πράττος Ι.).