Βαθμολογία

Συνεχίζει την αντεπίθεση ο Τύρναβος, 1-0 το Αργυροπούλι

Την αντεπίθεση του για την παραμονή στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΛ συνεχίζει ο Τύρναβος που επικράτησε με 1-0 της Δόξας Αργυροπουλίου για την 16η αγωνιστική.

Οι Τυρναβίτες συνέχιζουν δυναμικά στο 2019 έχοντας σε τρία ματς επτά βαθμούς, μεταξύ αυτών και το 0-0 στην έδρα του πρωτοπόρου Φαλανιακού, με αποτέλεσμα να έχουν 18 βαθμούς πιάνοντας στην ενδέκατη θέση το συγκρότημα του Βασίλη Νάρη, στη μάχη της παραμονής.

Το γκολ της νίκης για τον Τύρναβο σημείωσε στο 75' ο Πατσής, με το 1-0 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε, ενώ το Αργυροπούλι τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χατζή ένα δεκάλεπτο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Μπουρουζίκας Θ., Α’ Βοηθός: Μπράμης Χ., Β’ Βοηθός: Μπλιώνας Χ.

Τύρναβος 2005: Χαλκιάς Α., Πάτσης Σ., Δασκαλόπουλος Κ., Αυλογιάρης Μ., Καρράς Λ., Νταναβάρας Δ., Ντουνούδης Γ., Μπάκος Κ. (59′ Λιάκος Α.), Κατσαρός Ν. (70′ Κοκομπέλης Σ.), Μπάκος Ι. (90′ Τζέζμα Α.), Πατσιωτός Σ. (88′ Ιωαννίδης Σ.)

Δόξα Αργυροπουλίου: Μπαχτσιβάνος Α., Kurbati D., Γκαραγκούνης Ε., Χατζής Γ., Μπαχτσιβάνος Α., Φουρτούνας Α., Βογιατζής Α. (84′ Νορ Ε.), Δίχρης Ρ., Κόκκορας Δ. (85′ Τίκας Θ.), Σχοινάς Ι. (63′ Τσιαμούρας Γ.), Τσούτσας Α.