Βαθμολογία

Με δυσκολίες ο Φαλανιακός, 2-1 τον Δωτιέα Αγιάς

Νίκη που τον διατηρεί στη πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ πέτυχε σήμερα (3/2) ο Φαλανιακός κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς, με 2-1, για την 16η αγωνιστική.

Το συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά αν και προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, είδε την Αγιά να ισοφαρίζει, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με την οποία έφτασε τους 42 βαθμούς, ενώ 22 έχει ο Δωτιέας, ισόβαθμος με το Κιλελέρ.

Ο Σούλι στο 13' πέτυχε το 1-0 για τους γηπεδούχους, όμως ο Τσατσαλίδης από το σημείο του πέναλτι στο 33' έφερε το ματς στα ίσια. Ο Βασίλης Φλώρος ήταν αυτός που στο 53' βρέθηκε στη κατάλληλη θέση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 και τη νίκη του Φαλανιακού.

Διαιτητής: Βλιώρας Λ., Α’ Βοηθός: Πάλλας Θ.,  Β’ Βοηθός: Κοσμάνος Α.

Φαλανιακός: Μάλτζαρης Β., Μαχαίρας Κ., Μανίκος Ε., Σούλι Κ., Φλώρος Β., Λυγούρας Β., Πανταζής Γ., Πανταζής Η. (50′ Ακριβόπουλος Α.), Ιωαννίδης Σ. (89′ Μπέης Α.), Λυγούρας Χ. (69′ Αλατάς Ι.), Λεσάϊ Γ. (80′ Πανταζής Θ.)

Δωτιέας Αγιάς: Ρούσσος Θ., Κορλός Π. (79′ Γεωργοβίτσας Α.), Γούτος Ε., Ποτούσογλου Π., Ντελής Δ., Ντακούλας Β., Κατσής Σ., Πασιάς Π. (60′ Χονδροδήμος Π.), Βλάχος Ν., Γελαλής Ν., Τσατσαλίδης Γ.