Βαθμολογία

Απέδρασε από την έδρα της Λάρισας 2012 ο Σμόλικας, νίκη 1-2

Μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τη μάχη της ανόδου πήρε ο Σμόλικας που επικράτησε εκτός έδρας της Λάρισας 2012 με 2-1 για την 16η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Νίκη που φέρνει το συγκρότημα του Βασίλη Μπακογιάννη στους 36 βαθμούς και στο -4 από τον Ηρακλή Λάρισας που είναι δεύτερος και στο -6 από τον πρωτοπόρο Φαλανιακό, ενώ η Λάρισα 2012 παραμένει στους 13 βαθμούς και την προτελευταία θέση ισόβαθμη με τον Αετό Αμυγδαλέας.

Μόλις στο 4' ο Μπέτσης έκανε το 0-1 για τον σύλλογο της Φαλάνης, για να ισοφαρίσει στο 27' σε 1-1 ο Κίτσιος, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα. Στην επανάληψη ο έμπειρος Αλέξανδρος Κακαζούκης πέτυχε στο 53' το τελικό 1-2 χαρίζοντας μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής: Βασιλός Α., Α’ Βοηθός: Γκαρέλης Κ.,  Β’ Βοηθός: Παπαγεωργίου Α.

Λάρισα 2012: Παπαζήσης Σ., Κίτσος Π., Δημόπουλος Δ., Φλώρος Α., Φλώρος Π., Κίτσιος Δ., Pepkolaj E., Bode D., Κουκουτσέλος Δ., Βλιώρας Δ., Φλώρος Ν. (57′ Κίτσας Α.).

Σμόλικας Φαλάνης: Γραβάνης Ι., Τσιρογιάννης Θ., Κακαζούκης Α., Σκούπρας Β., Γκατζούρας Β., Γκατζούλης Δ., Μακρής Κ. (46′ Σπανός Β.), Μολάς Θ., Πετράκης Ε., Μάτος Γ. (86′ Καρέντζος Δ.), Μπετσής Θ. (63′ Βάνης Β.).