Βαθμολογία

Ανάσανε ο Δαμασιακός, 2-1 τον Αμπελωνιακό

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Δαμασιακός που νίκησε σήμερα (3/2) τον Αμπελωνιακό με 2-1 στην 16η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ, πρώτη του δευτέρου γύρου.

Σημαντική νίκη για τον Δαμασιακό λοιπόν, νίκη που τον φέρνει στους 17 βαθμούς, ενώ ο Αμπελωνιακός παρέμεινε στους 24, ισόβαθμος με τον Αχιλλέα Φαρσάλων και έχασε έδαφος στη μάχη των play-off, αν φυσικά αυτά γίνουν.

Από το πρώτο ημίχρονο είχε πάρει ισχυρό προβάδισμα η γηπεδούχος ομάδα με τον Φούντα στο 11' να ανοίγει το σκορ και τον Λούτσο στο 27' να κάνει το 2-0. Το μόνο που κατάφερε ο Αμπελωνιακός ήταν να μειώσει στο 57' στο τελικό 2-1 με τον Χατζούλη.

Διαιτητής: Κουκούλης Α., Α’ Βοηθός: Κοτούμπας Δ.,  Β’ Βοηθός: Κοντογιώργος Θ.

Δαμασιακός: Μιγδάνης Δ., Ιωαννίνιδης Ι., Γεωργαντζιάς Γ., Ντόκος Χ., Αμπατζίδης Α., Γκαντρής Μ. (80′ Λέτσιος Α.), Μούσιαρης Δ. (68′ Νάτσης Χ.), Λούτσος Α. (87′ Μπαϊκάκης Α.), Τιούτιος Ε., Τσιάλτας Θ. (57′ Δούμας Ε.), Φούντας Β.

Αμπελωνιακός: Τράντος Γ., Φουδούλης Ι., Γούτος Ν., Αλεξόπουλος Α. (35′ Αλατάς Δ.), Δαλακώνης Χ., Μεσημέρης Β., Αλεξανδρής Δ., Μητρούσκας Ι., Βούκιας Σ. (78′ Xoxha K.), Χατζούλης Ε., Καριπίδης Μ. (60′ Βακαλός Ε.).