Βαθμολογία

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική της Super League που διεξήχθη σήμερα (3/2) στο γήπεδο της Βοιωτίας.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να φτάσει σε δεύτερο σερί εκτός έδρας τρίποντο, παραμένει όμως πέμπτος με 28 βαθμούς και περιμένει το αποτέλεσμα του Άρης καθώς αν νικήσει η ομάδα της συμπρωτεύουσας, θα βρεθεί έκτος. Ο Λεβαδειακός έφτασε τους 13 βαθμούς, αλλά παραμένει προτελευταίος και σε δύσκολη θέση.

Πολύ καλός ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο έχασε κάποιες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 24' είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Κουρμπέλη μετά από πρώτη κεφαλιά του Μακέντα και έτσι το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη το "τριφύλλι" φωνάζει δικαίως στο 55' για πέναλτι όταν σε πάσα του Μακέντα στο Χατζηγιοβάνη, ο τελευταίος ανατράπηκε καθαρά από τον Στανόγεβιτς με το ρέφερι να υποδεικνεύει offside!!! και όχι την πεντακάθαρη ανατροπή.

Δοκάρι είχε και ο Λεβαδειακός, που δεν απείλησε ιδιαίτερα, όμως θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 68' με το μακρινό σουτ του Στανόγεβιτς το οποίο σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Διούδη, με το 0-0 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Ντιόγκο, Άνγκουα, Ζησόπουλος, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Κονέ, Στανόγεβιτς, Σαβαντογκό (77' Νανγκίς), Μαρκόβσκι (84' Ιωαννίδης), Γιακουμάκης (90' Μελέγκ).

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί (68' Άλτμαν), Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Δώνης (86' Στάικος), Ινσούα, Μπουζούκης (80' Καμπετσής), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης.