Βαθμολογία

Λυρώνης: «Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση»

Τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ηροδότου Γιώργος Λυρώνης μετά το 1-1 με τον Απόλλωνα Λάρισας: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, σε μία δύσκολη έδρα. Σε όλα τα γήπεδα που παίζουμε όμως ψάχνουμε βαθμό ή βαθμούς γιατί μας χρειάζονται. Σήμερα κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Τα παιδιά δείξανε πως θέλουν κάτι και στο τέλος πήραμε ένα σημαντικό βαθμό.

Σήμερα μπορούμε να χαρούμε, γιατί από αύριο ξεκινά η προσπάθεια για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί και δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε εδώ. Θα πρέπει να έρθουν κι άλλα καλά αποτελέσματα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Γιάννης Ανδρέου (ποδοσφαιριστής Ηροδότου): «Σαν Λαρισαίος ποδοσφαιριστής θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο για την προσφυγή που έκανα το καλοκαίρι, δίχως να πω κάτι άλλο. Σήμερα είδαμε ένα παιχνίδι κόντρα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Εμείς ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή και πήραμε κάτι. Από αύριο ξεκινάμε τη δουλειά για το δεύτερο γύρο και θέλουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς για να πετύχουμε τους στόχους μας».