Βαθμολογία

Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας Τρίπολης 0-2

Πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής στη Super League πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης που νίκησε εύκολα στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 για την 19η αγωνιστική.

Οι Αρκάδες πήραν εύκολα τους τρεις βαθμούς απέναντι στην υποβιβασμένη Ελαφρά Ταξιαρχία και έφτασαν τους 21, ενώ οι Αθηναίοι παρέμειναν στους 6 και παραμένουν στη τελευταία θέση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ για την ομάδα του Παράσχου ο Φερνάντεθ που πέτυχε και τα δύο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο. Ο Ισπανός άσος άνοιξε το σκορ στο 20' με κεφαλιά, ύστερα από τη σέντρα του Καλτσά, ενώ στο 58' εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη των παικτών της αθηναϊκής ομάδας και πέτυχε το τελικό 0-2.

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Οριουέλα, Στάθης, Κοντοές, Κύργιας, Γκίνο (51' λ.τ. Γαρουφαλιάς), Ντ' ούρσο (73' Ρώσσης), Μπεντινέλι, Ακόστα (55' Ριβέρο), Ντεφεντερίκο, Ελ Χέλβε.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνες, Βλάχος (82' Ματρικάρντι), Κυριακόπουλος (65' λ.τ. Ρόλε), Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μουνάφο (12' λ.τ. Ιγκλέσιας), Καλτσάς, Φερνάντεζ, Μανιάς.