Βαθμολογία

Έχασε δύο βαθμούς στην έδρα του ο Απόλλων Λάρισας

Η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Ηροδότου και έτσι στο τέλος έμεινε στο 1-1 σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Ο Απόλλων Λάρισας μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες δεν εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα.

Στο 7' ο Πολέτο εκτέλεσε κόρνερ και ο Λουκάο με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε τελικές προσπάθειες με τους Μουκίδη (19'), Σιαλμά (24') και εν τέλει έφτασαν στο 1-1 με πέναλτι του Γιαλούση. Η παράβαση δόθηκε για ανατροπή του Γκούφα από τον Κουρτεσιώτη.

Στο 64' ακυρώθηκε γκολ του Λουκάο ως επιθετικό φάουλ και στο 71' ο Ξενοδόχοφ απέκρουσε τη μπάλα σε πλασέ του Γκουντρουμπή. Οι Κρητικοί, πάντως, κράτησαν σχετικά εύκολα το 1-1, αφού ο Απόλλων Λάρισας προσπαθούσε με γεμίσματα στο φινάλε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Η ομάδα της Φιλιππούπολης θα προσπαθήσει να πάρει αυτούς τους βαθμούς που έχασε σήμερα στα επόμενα ματς.

Σκόρερ: 7' Λουκάο - 39' (πεν.) Γιαλούσης.

Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καμπέρης, Κοντοές, Καρατάσιος, Χατζής, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο (58' Γκουντρουμπής), Λίταινας (66' Μπραμπίγια), Πολέτο, Λουκάο.

Ηρόδοτος (Γιώργος Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Γιαλούσης, Ανδρέου, Τουγλής (77' Παπαγγελής), Αργκιλέσι, Μουκίδης (32' Μπαρέττας), Νύκταρης, Γκούφας (60' Αγγελούδης), Ηλιάδης, Σιαλμάς.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών). Βοηθοί: Γούτας (Χαλκιδικής), Τίκας (Θεσπρωτίας).