Βαθμολογία

Τρίποντο για τον Κεραυνό Δένδρων

Ο Κεραυνός Δένδρων πήρε άλλο ένα τρίποντο, αυτή τη φορά κέρδισε με σκορ 2-0 τον Άγιο Θωμά και έτσι συνέχισε την πετυχημένη πορεία του τη φετινή σεζόν.

Στο 20’ ο Τράντος για τον Άγιο Θωμά έκανε ένα καλό σουτ που πέρασε άουτ. Στο 25’ ο Πέρπερας για τα Δένδρα πέρασε την άμυνα, πλάσαρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 33’ οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή. Ο Μπαλατσός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά απέκρουσε ο Ράγιας.

Στο 44’ πολύ καλό σουτ από τον Αχ. Καλέση αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Στο 60’ σέντρα του Κουτσούκα και ο Καλούπας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 1-0. Δέκα λεπτά μετά ο Πέρπερας έκανε την ενέργεια, η μπάλα έφτασε ξανά στον Καλούπα που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Κεραυνός Δένδρων (Μίλτος Ταυλαρίδης): Ράγιας, Κουτσούκας, Κωστάκης, Γκαμπέτας, Γκάτης, Καλέσης Αχ., Καλέσης Απ., Πέρπερας, Καλούπας, Βόραδας (46’ Μπάκου), Σκριάπας.

Άγιος Θωμάς (Άκης Χρηστίδης): Καραλάϊος, Χασάς, Αβραμούλης (80’ Καρανικόλας), Καραγεωργίου, Χλόπτσιος, Καραγιάννης, Τράντας (70’ Μπουρίτας), Μπαλατσός, Γκατζάς, Τασλακίδης, Χρηστίδης Α.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Ροκοπάνος, Δρυστέλλας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ