Βαθμολογία

Άλλο ένα τρίποντο για τον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης (PICS)

Ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης επικράτησε με σκορ 1-0 της Λάρισας 88’ το Σάββατο (2/2) σε ένα ματς που διεξήχθη στο γήπεδο του Βιολογικού.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 17’ ωραία σέντρα του Χαν για τον Σερέτη Π., ο τελευταίος έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά μετά μεγάλη ευκαιρία με τον Χαν να κάνει το σουτ με τον τερματοφύλακα να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 27’ ο Χαν με τον Μανώλη Β. έκανε το ένα – δύο με τον τελευταίο να κάνει το σουτ για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Στο 80’ απάντησε η Λάρισα 88’. Σουτ καλό από τον Κων/νου Β. πέρασε άουτ και στο 85’ σουτ του Καλαμπανίδα από καλή θέση, μπλόκαρε ο Ιορδανίδης.

*Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 33χρονου Μπαμπά Θωμά (παλιού παίκτη της ομάδας) που είχε θανατηφόρο ατύχημα στη Γερμανία και η κηδεία του έγινε σήμερα.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ιορδανίδης Ν., Κανής Η., Βασιλείου Π., Ελιζόπουλος Κ., Σκέντζας Χ., Κίτσας Γερ., Χαν, Ελιζόπουλος Γ. (75’ Βασιλείου Παρ.), Σερέτης Γ., Μανώλης Β., Σκέντζας Χ. (58’ Κίτσας Π.).

Λάρισα 88’ (Νίκος Μαλλικόπουλος): Χάμος, Κων/νου Γ., Κων/νου Β., Ναστούδης, Σγουρός, Λεμονής, Καραμήλης, Τσίντζος (40’ Καλαμπανίδας), Κούμος (80’ Λουτζία), Αλεξανδρής, Κεμαλής (50’ Μπράτος).

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας, Σούρλας, Κουβατάς.