Βαθμολογία

Πόντος και συνε«Χ»ίζουν Γιάννουλη και Αβέρωφ

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν σήμερα (2/2) Δήμητρα Γιάννουλης και ΠΑΟΛ Αβέρωφ, στη μεταξύ τους αναμέτρηση που έμεινε στο 1-1, για την 15η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Γιάννουλη και Αβέρωφ πήραν έτσι από έναν πόντο, η καθεμία για τον στόχο που έχει, η μεν Δήμητρα την παραμονή, ο δε ΠΑΟΛ την άνοδο, με την πρώτη να φτάνει τους 17 βαθμούς και την δεύτερη τους 32 παραμένοντας πρώτη.

Το τελικό 1-1 είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο με τον Μπαρούτα να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 18' και τον Ραμάι να ισοφαρίζει για την Δήμητρα στο 39'. Σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Φακής Γ., Α’ Βοηθός: Νίκζας Α., Β’ Bοηθός: Πάλλας Θ.

Δήμητρα Γιάννουλης: Μαστοροδήμος Β., Ράπτης Γ. (56′ Ραπτόπουλος Κ.), Τσατσελάρι Ρ., Βιλανάκης Ι., Γκουντρουμπής Λ., Θώμος Σ., Καρέλας Μ., Μπάμπαλης Ι., Χατζηγρηγορίου Α., Μαυρούδης Ι. (79′ Γκαλγκανόπουλος Ε.) , Ραμάι Α. (75′ Ασπετάκης Ε.)

Π.Α.Ο.Λ. Αβέρωφ: Κατωτικίδης Χ., Πατρίκης Θ., Κοτρώτσιος Α., Muca E., Μπαστούνης Γ. (68′ Κοτρώτσιος Χ.), Λιολλάρι Ι., Μπαρούτας Π. (65′ Στεργίου Χ.), Γραμμένος Θ. (81′ Γκουτσιούδης Β.), Κουσιάς Θ., Κυριάκος Γ., Ελευθέρογλου Γ.