Βαθμολογία

Ισοπαλία στο φινάλε στη Νέα Πολιτεία (PICS)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας το Σάββατο (2/2) ανάμεσα στην Αστραπή και τα Βούναινα. Τελικά οι δύο ομάδες απέσπασαν από έναν βαθμό, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις (1-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 17’ οι γηπεδούχοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ, ύστερα από σέντρα του Ταρταμπούκα, η μπάλα κόντραρε και σημειώθηκε αυτογκόλ. Στο 25’ οριζόντιο δοκάρι για τα Βούναινα από τον Ηλία Μερτζανίδη. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας καλό σουτ του ίδιου παίκτη, έβγαλε με υπερένταση σε κόρνερ ο Σκάρλος.

Στο 68’ το σουτ έκανε ο Πράπας, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά μετά σουτ του Βράκα για τα Βούναινα, έβγαλε και πάλι ο Σκάρλος. Στο 79’ ο Ταρταμπούκας έδωσε πάσα στον Γερακίνη αυτός έκανε το σουτ που πέρασε άουτ. Στο 90’ πολύ καλό σουτ του Μερτζανίδη Φ. κόντραρε η μπάλα σε αμυντικό. Ένα λεπτό μετά ο Τζατζάκης με διπλή προσπάθεια ύστερα από πάσα του Νεστορίδη έκανε το τελικό 1-1. Τέλος στο 93’ σουτ του Μερτζανίδη Φ. με τα ακροδάχτυλα έβγαλε ο Σκάρλος.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Σκάρλος, Σπύρου, Κατσιάνος, Χλωρός, Γερακίνης, Ζήσης, Καφφές, Ταρταμπούκας, Πράπας, Φακίτσας (60’ Σιώκας), Καλτσάς (70’ Σκόμπας).

Βούναινα (Βασίλης Ταχτιντής): Χαβίλας, Νεστορίδης, Χατζηλιάδης, Κυπαρίσσης (53’ Μερτζανίδης Φ.), Μερτζανίδης Η., Βλησαρούλης (62’ Ραπτόπουλος), Μούμος (80’ Κατσιώτης), Ρουμελιώτης (70’ Γκατζούλης), Βράκας, Κορδέλας, Τζατζάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Δήμου, Αναστασίου.