Βαθμολογία

Νίκη με Δάσσιο εις διπλούν, Άγιοι Ανάργυροι - Μελιβοία 2-0

Νίκη με σκορ 2-0 πέτυχε σήμερα (2/2) ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων κόντρα στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ.

Σημαντικό τρίποντο για τον Ατρόμητο που τον φέρνει στους 23 βαθμούς στη μάχη της άνετης παραμονής με την Μελιβοία να έχει 12 και να παραμένει σε σαφώς πιο δύσκολη θέση.

Μεγάλος πρωταγωνιστικής και σκόρερ των νικητών ο Δάσσιος που σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο. Ο άσος των Αγίων Αναργύρων άνοιξε το σκορ στο 55' και το έκλεισε στο 82', ενώ η Μελιβοία ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δεμέστιχα.

Διαιτητής: Βλιώρας Λ., Α’ Βοηθός: Γκαρέλης Κ., Β’ Bοηθός: Κοσμάνος Α.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων: Καραποστόλης Γ., Μητρακούλης Δ., Παναγιώτου Α, Μπακαρτζής Π. (89′ Πολύμερος Γ.), Ντουρουντάκης Θ. (81′ Κατσογιάννης Κ.), Τσιρβούλης Α., Αμαρλαριώτης Α., Δοξαργιώτης Β. (66′ Γκαραβέλης Ε.), Τζεμολλάρι Ε., Δάσσιος Α., Νούσιος Γ. (77′ Γκαραβέλης Β.)

Φιλοκτήτης Μελιβοίας: Κιλιργιώτης Α., Ντούμος Γ. (59′ Γκουντάρας Ν.), Δεμέστιχας Ν., Μυλωνάς Χ., Μαλλιάρας Χ., Μάντσε Σ., Καψάλης Γ. (80′ Κουβαράς Α.), Τσιρογιάννης Ι., Παπαρίζος Μ., Σκεμπάσι Ε., Πασιάς Δ.