Βαθμολογία

Με τους νεοαποκτηθέντες ο Απόλλων Λάρισας

Ολοκληρώθηκε σήμερα (2/2) με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το αυριανό (3/2 15:00) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, στο πλαίσιο της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Football League.

Μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Sport Center ο τεχνικός της λαρισινης ομάδας, Μαρτσέλο Τροΐζι, ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι τιμωρημένοι Δημήτρης Σουλιώτης και Κώστας Κουρτεσιώτης, όπως και ο τραυματίας Δημήτρης Τασιούλης.

Αντίθετα στην διάθεση του Βραζιλιάνου προπονητή θα είναι οι νεοαποκτηθεντες Lucas Brambilla και Ρενάτο Ζίκο, που μετά από αγώνα δρόμου των ανθρώπων της ΠΑΕ, εκδόθηκαν κανονικά τα δελτία τους και έτσι θα είναι παρόντες στο παιχνίδι με την ηρακλειώτικη ομάδα.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Μαντζάρης (Τ), Κουτογλίδης (Τ), Σκούπρας, Καμπέρης, Κοντοές, Αγιώτης, Καρατάσιος, Χατζής, Λίταινας, Ράμος, Πολέτο, Μαρκολίνο, Λουκάο, Κοντοθανάσης, Γαρυφαλλόπουλος, Ρενάτο Ζίκο, Μπιμάι, Μπραμπίγια, Ζαΐμι, Γκουντρουμπής.