Βαθμολογία

Έστειλε το μήνυμα για άνοδο ο Ηρακλής Λάρισας (PICS@VIDEO)

Μία άκρως οικογενειακή βραδιά, ήταν αυτή της Παρασκευής (1/2) στην ταβέρνα «το λιμανάκι» για την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας. Το ιστορικό σωματείο του νομού μας κάνει και φέτος μια πολύ σοβαρή προσπάθεια από τις ακαδημίες του που αριθμούν πάνω από 170 παιδιά μέχρι την αντρική ομάδα που στοχεύει ξεκάθαρα στην άνοδο στη Γ’ Εθνική, όπως τόνισε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Λάμπρος Ιωακείμ στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

">http://

Η βραδιά ήταν σίγουρα ιδιαίτερη αφού μεταξύ των ατόμων που τίμησαν με την παρουσία τους υπήρχε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας κ. Βασίλης Τσολάκης. Τα λόγια του σίγουρα έδειξαν την αγάπη που τρέφει για την ομάδα, αλλά και την αγωνία του για το σήμερα αλλά και το αύριο του σωματείου.

Επίσης στην εκδήλωση ήταν και ο κ. Μιχάλης Ανατολίτης, ιδιοκτήτης της εταιρεία αγροτικών προϊόντων ALFA SEEDS και μέλος του Δ.Σ. του Ηρακλή Λάρισας.  

Επίσης χαιρετισμό έστειλε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και γνωστός επιχειρηματίας κ. Αθανάσιος Σανίδας, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν εκεί, το τεχνικό τιμ με πρώτο και καλύτερο τον προπονητή της αντρικής ομάδας κ. Χρήστο Χατζηλιάδη καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης αλλά και απλοί φίλοι της ομάδας.

">http://

Η βραδιά περιελάμβανε πολύ καλό φαγητό, κάτι που αποτελεί σήμα κατατεθέν του καταστήματος, αλλά και την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα. Η όμορφη εκδήλωση «ντύθηκε» με καλή μουσική και στιγμές χαλάρωσης για όλους.

*O ιδιοκτήτης του athleticlarissa κ. Χρήστος Γκατζούλης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ομάδας κ. Λάμπρο Ιωακείμ για την πρόσκληση και φυσικά για την άριστη φιλοξενία.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές εικόνες από την εκδήλωση…