Βαθμολογία

Ανακοινώθηκε το νέο διοικητικό σχήμα των Αχαιών

Σε νέα εποχή μπήκε την Παρασκευή (1/2) η Παναχαϊκή, η οποία ανακοίνωσε το νέο της διοικητικό σχήμα. Σε αυτό βρίσκεται τελικά και ο Δημήτρης Δρόσος παρά το γεγονός ότι προ ημερών είχε δηλώσει ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του για την αχαϊκή ΠΑΕ. Στο πλευρό του επιχειρηματία είναι και οκτώ μέλη της «Παναχαϊκής Συμμαχίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει πως ενωμένη και δυνατή προχωρά για το επόμενο βήμα. Εξετάζοντας το τελευταίο διάστημα όλες τις επιλογές αποφασίστηκε από ομάδα Μετόχων, την οποία αποτελούν οι Κώστας Μπακαλάρος, Τάκης Πολυδωρόπουλος, Κώστας Χρυσανθόπουλος, Βασίλης Κεφάλας, Τάσος Κολοκυθάς, Τάκης Λαμπρόπουλος, Χρήστος Μιχαλάκος και Κώστας Βασιλόπουλος να προχωρήσει με νέα δεδομένα.

Η Παναχαϊκή λειτουργεί, έχει διοίκηση και ενισχύεται σ’ όλους τους τομείς. Σ’ αυτή την προσπάθεια συμμετέχει και ο Δημήτρης Δρόσος. Στόχος όλων, εντός και εκτός διοίκησης, παραγόντων, φιλάθλων, παλαιμάχων και ολόκληρης της Πάτρας, της οποίας αποτελεί σύμβολο, είναι σύντομα να βρεθεί στη θέση που της αξίζει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891».