Βαθμολογία

Στην Επισκοπή ο Ζαχαρός

Τον 21χρονο μέσο, που πρόσφατα αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανακοίνωσε η ομάδα της Κρήτης. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λάμπρου Ζαχαρού. Ο Ζαχαρός είναι αμυντικό χαφ αλλά έχει τη δυνατότητα να παίξει και σε άλλες θέσεις στη μεσαία γραμμή (κυρίως στον άξονα).

Είναι γεννημένος στις 6 Ιουνίου 1998 στην Αθήνα, έχει ύψος 1.83μ και το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού μέχρι και την Κ14. Έπειτα μετεγγράφηκε σ’ αυτές του Αχαρναϊκού όπου αγωνίστηκε στην Football League K19. Από την Κ19 αναβαμίστηκε στην επαγγελματική ομάδα του Μενιδίου και μάλιστα αγωνίστηκε σε 18 αγώνες στη Football League. Το τελευταίο εξάμηνο ανήκε στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League. Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Λ. Ζαχαρός: «Πολλή δουλειά από όλους»

Ο Λάμπρος Ζαχαρός τόνισε μέσα από τις πρώτες του δηλώσεις… «Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της Επισκοπής. Δεν έχω πολλά να πω γιατί προέχει η δουλειά από όλους μας. Φυσικά, θέλω να έχω υγεία όπως και όλα τα παιδιά και θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Αυτό που προέχει είναι ότι με περιμένει και μένα πολλή δουλειά”.