Βαθμολογία

Μια πεντάδα μεταγραφές ο Μανδραϊκός

Όχι μία, όχι δύο αλλά πέντε μεταγραφές ανακοίνωσε την Πέμπτη (31/1) ο Μανδραϊκός, θέλοντας να ενισχυθεί εν όψει του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικός.

Συγικεκριμένα, η ομάδα της δυτικής Αττικής ανακοίνωσε την απόκτηση των Δημήτρη Χαμηλού (τερματοφύλακας), Ζήση Ναούμ (επιθετικός), Νίκου Σταυρόπουλου (αμυντικού), Βαγγέλη Ντουντίγια (επιθετικού) και Γιώργου Πετσίτη (μεσοεπιθετικού).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Μανδραϊκός μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους εξής ποδοσφαιριστές: Δημήτρης Χαμηλός (τερματοφύλακας) Γεννημένος 10-4-87, με θητεία σε Κύπρο (ΓΕθνική) καθώς και σε Ακράτητο, Τράχωνες.

Ζήσης Ναούμ (επιθετικός) Γεννημένος 17-1-1994, με θητεία σε Γερμανία (FC Saint Pauli, ενώ ακολούθησε η -επίσης- γερμανική Chemnitz FC (ομάδα Γ’ κατηγορίας), Άρη, Καλλονή (Σούπερ Λίγκα με 2 συμμετοχές), Ελευσίνα και τελετυταία του ομάδα ο Αχαρναϊκός. Νίκος Σταυρόπουλος (αμυντικός) Γεννημένος 10-4-1991 Τελευταία ομάδα η Τριγλία Ραφήνας.

Βαγγέλης Ντουντίγια (επιθετικός) Γεννημένος 5-8-1995 Τελευταία όμάδα η Δόξα Βύρωνα. Γιώργος Πετσίτης (μεσοεπιθετικός) Γεννημένος 11-5-2000 Τελευταία ομάδα ο Ατρόμητος Αθηνών. Καλώς ορίσατε στην οικογένεια του Μανδραϊκού μας!».