Βαθμολογία

Tετραπλό «χτύπημα» ο Αιγινιακός

Mεταγραφική ενίσχυση περίμενε ο Μιρσάντ Γιονούζ στον Αιγινιακό κι αυτή έγινε πράξη από τη διοίκηση την Πέμπτη (31/1) με την απόκτηση τεσσάρων παικτών.

Συγκεκριμένα, στο ρόστερ εντάχθηκαν ο 21χρονος επιθετικός Ανδρέας Βλαχομήτρος ως δανεικός από την ΑΕΚ κι ενώ μέχρι πρότινος ήταν στη Σπάρτη, ο 23χρονος επιθετικός Γιώργος Σοφιάνης, ο οποίος έπαιζε στην Καλλιθέα και έχοντας θητεία και στην περσινή σεζόν στην ομάδα της Πιερίας, ο 23χρονος αμυντικός Δημήτρης Καπετάνος, που αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας, και ο διεθνής μέσος από το Μπαχρέιν, Μοχάμεντ Αλ Χαρντάν, που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη δανέζικη Βέιλε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των «κυανόλευκων»: «Η ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση με την μορφή δανεισμού από την Βέιλε της Δανίας του διεθνή ποδοσφαιριστή με την εθνική Μπαχρειν AL HARDAN, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές της χώρας και μάλιστα ως αρχηγός.

Επίσης η ΠΑΕ ανακοινώνει τις μεταγραφές των επιθετικού Γιώργου Σοφιανη που μετά από έξι μήνες επέστρεψε στην ομάδα, του Αιγινιώτη αμυντικού Δημήτρη Καπετανου, καθώς και τον δανεισμό από την ΠΑΕ ΑΕΚ του εξτρέμ Βλαχομητρο Ανδρέα».