Βαθμολογία

Δανείστηκε Μπαχανάκ ο Εργοτέλης

Μία ακόμα προσθήκη πραγματοποίησαν οι «κιτρινόμαυροι». Ο 21χρονος στόπερ, Πατρίκ Μπαχανάκ, αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη ως δανεικός από τη Σταντ Ρέμς. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Patrick Bahanack. Ο 21χρονος (γεννηθείς 3/3/1997) κεντρικός αμυντικός παραχωρήθηκε στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού από την Stade Reims (Ligue 1 της Γαλλίας) έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Καμαρουνέζος ποδοσφαιριστής με ύψος 1,85, την αγωνιστική σεζόν 2017-2018 αγωνίζονταν στη Rems ομάδα NATIONAL2 της Γαλλίας όπου είχε 24 συμμετοχές και συνολικά 2161 λεπτά συμμετοχής και τον Ιούλιο του 2018 εντάχθηκε στην Stade Reims .

Στις πρώτες του δηλώσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα ο Patrick Bahanack ανέφερε: «Θα έλεγα ότι για μένα ήταν ένα όνειρο ν’ αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα και έτσι όταν μου πρόσφεραν την ευκαιρία να έρθω, είπα αμέσως «ναι» χωρίς να κάνω δεύτερη σκέψη. Νιώθω πολύ όμορφα από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην ομάδα του Εργοτέλη. Οι προπονητές, το προσωπικό και οι παίκτες με καλοδέχτηκαν και μ’ έκανε να αισθάνομαι άνετα. Το περιβάλλον και το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ ζεστό. Είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα. Θέλω να ενταχτώ και να «δέσω» με την ομάδα το γρηγορότερο και όλοι μαζί να παλέψουμε για τον στόχο μας και να προχωρήσουμε όσο το δυνατών ψηλότερα».